Graszoden Wessem

Je wilt de beste specialisten wanneer het gaat om graszoden Wessem? Zoek dan niet verder: Tindemans Graszoden is een bekend bedrijf in de graszodenbranche. Vanuit ons bedrijf, gelegen in Nederweert, bevinden wij ons binnen no time in Wessem. Wil je gebruik maken van ons graszoden legservice of onze bezorgservice? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Met onze ruime ervaring kunnen wij je verder helpen wanneer het om gras gaat. Jouw tuin, onze zorgen! 

Onze graszoden legservice

Het leggen van graszoden hoeft niet moeilijk te zijn. Maar om niet voor onverwachte verassingen te staan, kun je ook gebruik maken van onze legservice. Voordat wij jouw graszoden gaan leggen in Wessem, maken we graag eerst een vrijblijvende afspraak. We zien namelijk graag de situatie van de tuin met het blote oog, zodat we je juist op de hoogte kunnen stellen. Samen met jou bespreken we de werkzaamheden en brengen wij een passende offerte uit. Door gebruik te maken van onze graszoden legservice in Wessem, geniet je van diverse voordelen: 

  • Machinaal wordt de grond bewerkt, indien nodig; 
  • De graszoden worden binnen één werkdag gelegd, waardoor je ’s avonds al kunt genieten van de nieuwe grasmat; 
  • Je krijgt het beste (onderhoud)advies; 
  • Scherpe tarieven.

Online offerte aanvragen: Graszoden Wessem

Benieuwd wat een nieuwe grasmat je gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Vervolgens maken wij een gepaste prijsopgave voor jou. Voor andere informatie of advies kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail, het contactformulier en ook telefonisch kun je ons bereiken. Wij helpen je graag verder omtrent graszoden in Wessem. Naast Wessem zijn wij ook veel actief in de regio van Heel, Panheel, Maasbracht en Thorn. Neem een kijkje in ons portfolio en bekijk de vele werken die wij al hebben mogen aanleggen. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel