Hoe het begon?

In 2012 begon Stijn Tindemans met het verkopen en aanleggen van graszoden. Gewoon kleinschalig en in de regio. ”Als bijbaan bracht ik elke vrijdag en zaterdag graszoden met een aanhangkar bij de klant thuis. De graszoden werden dan één voor één met de hand afgeladen.”

In 2015 besloot ik op me volledig te richten op de graszoden. Ik zeg mijn baan op en ga fulltime de graszoden in. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat dit het startschot is geweest van heel veel moois. 

Door een hoogwaardig product af te leveren, eerlijke prijzen te hanteren en afspraken na te komen, kregen we steeds meer naamsbekendheid. We investeerde in een eigen vrachtwagen en een webshop. Hierdoor werden we flexibel, kregen we meer aanvragen en konden we efficiënter plannen. 

tindemans

gras

 

 

 

 

 

Onze kracht

In 2017 kwam Danique in het bedrijf en al snel zagen we dat we elkaar perfect aanvulden. Stijn voor de schermen, Danique achter de schermen. We zijn een jong bedrijf met een eigen aanpak. Daardoor kunnen we flexibel inspelen op de behoefte van onze klanten. Het gemak zit hem vooral in de service die we verlenen. 24/7 graszoden online bestellen of telefonisch 6 dagen per week. Afhalen op verschillende depots in Limburg, levering op zaterdag mogelijk of gebruik maken van onze legservice. Zo kunnen we iedereen, ook met een klein budget, helpen met een nieuw gazon! 

Danique: wij ondernemen met een persoonlijk, zakelijk karakter. Het teamwork en kennis van zaken: ik denk dat hier onze kracht zit. Wij komen zelf uit het werkveld en kunnen ons goed in een klant verplaatsen. We nemen echt de tijd voor je, iets wat je anno nu steeds minder ziet. Het stopt dan ook niet na de verkoop of de aanleg van het gazon. 

tindemans tindemans

 

 

 

 

 

Contact met ons?

Samen met ons team hebben we de afgelopen jaren al meer dan duizenden klanten voorzien van een nieuw gazon. Zij vervullen elk hun eigen rol op kantoor, op locatie, in de tuin en onderweg. Ben je ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, zowel zakelijk als particulier? Je bent altijd vrij om contact met ons op te nemen. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snelle dienst. Verder dan vers kan niet. Zeer goede ontvangst en afhandeling ophalen van grasmatten.

5/5
Guido Tielemans

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops