Over ons

Sterk in gras, groots in kwaliteit. Dat is ons motto. Sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het leveren en leggen van graszoden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  Zo kun je graszoden afhalen op 5 verschillende verkooppunten in Limburg, kiezen voor levering aan huis of voor volledig gemak: de graszodenlegservice van a tot z.

Ondertussen hebben we al duizenden klanten geholpen aan een nieuw gazon. Van (afhaal)bestellingen van 1 m2 tot projecten van meer dan 10.000 m2. Dit doen we samen met een team van harde werkers. Van onze toegewijde chauffeurs en grasleggers tot ons gezellige kantoorpersoneel. Elk lid van ons team draagt bij aan het succes van ons bedrijf. 

Hoe het begon?

In 2012 begon Stijn Tindemans met het verkopen en aanleggen van graszoden. Dit begon kleinschalig en in de regio. ”Als bijbaan bracht ik elke vrijdag en zaterdag graszoden met een aanhangkar bij de klant thuis. De graszoden werden dan een voor een met de hand afgeladen.”

In 2015 besloot ik me volledig te richten op de graszoden. Ik zei mijn baan op en ging fulltime hiermee aan de gang. Dit is het startschot geweest van heel veel moois. 

Door een hoogwaardig product af te leveren, geen nee te verkopen en afspraken na te komen, kregen we steeds meer klanten. We investeerde in een eigen vrachtwagen en een webshop. Hierdoor kregen we meer aanvragen, konden we efficiënter plannen en konden we flexibel omgaan met de wensen van de klant.

tindemans

gras

 

 

 

 

 

Onze kracht

In 2017 kwam Danique in het bedrijf en al snel zagen we dat we elkaar perfect aanvulden. Stijn voor de schermen, Danique achter de schermen. Ondertussen bouwde we nog aan 6 andere webshops, groeide ook ons (zakelijk) klantenbestand en opende we 5 verschillende verkooppunten. Onze kracht zit vooral in de kwaliteit van de graszoden en persoonlijke service die we verlenen. 24/7 graszoden online graszoden te bestellen in Nederland, België of Duitsland, binnen 3 stappen een legservice offerte aanvragen en altijd een goed advies. Het afhalen kan op verschillende depots in Limburg. Zo kunnen we iedereen, ook zonder auto of met een kleiner budget, helpen met een nieuw gazon! 

tindemans tindemans

 

 

 

 

 

Contact met ons?

Wij hechten veel waarde aan transparantie en open communicatie. Ben je ook benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, zowel zakelijk als particulier? Je bent altijd vrij om contact met ons op te nemen. 

Lees meer over Tindemans Graszoden in DAT. magazine 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Zeer fijne ervaring. Mooie prijs, duidelijke communicatie en snelle levering. Prima graszoden!

5/5
Joey van der Beek

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz