Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Venlo

Bent u op zoek naar graszoden Venlo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze thuisbasis, gelegen in Nederweert, bevindt zich op korte rijafstand van Venlo. We zijn dan ook regelmatig actief met graszoden leggen in Venlo en omgeving(Tegelen, Sevenum, Blerick, Velden, Horst en Maasbree). Naast het leggen van graszoden, kunt u ook gebruik maken van onze bezorgservice.

Graszoden Venlo; vakkundig in ons werk

Wij streven dagelijks naar tevreden klanten die te spreken zijn over het eindresultaat. Tevredenheid staat namelijk bij ons op nummer #1. Zo geven wij graag een vrijblijvend advies voor de graswerkzaamheden en de nazorg van graszoden. Een grasmat heeft immers extra aandacht nodig, wilt u het mooi en gezond houden. Om u deze juiste nazorg te bieden, krijgt u bij een gratis onderhoudskalender. Hier staat alles beschreven omtrent het bemesten, sproeien en andere onderhoudswerkzaamheden.

Voordelen van grasmatten

Een nieuwe grasmat laten leggen in Venlo heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel ervan is dat u via een gemakkelijke wijze uw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte, wat ook nog erg praktisch is. Wanneer u graszoden legt, creëert u een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt gras uw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig onmisbaar is. Genieten van nieuwe graszoden in Venlo is immers ook voor u een voordeel!

Nieuwe graszoden (laten) leggen?

Bij een nieuwe grasmat kan behoorlijk wat komen kijken. Wanneer bijvoorbeeld de grond niet juist is, komen de graszoden minder mooi tot hun recht. Wij kunnen u voorzien van een exacte werkomschrijving die uw tuin nodig heeft voor het leggen van graszoden in Venlo. Zo weet u exact waar u aan toe bent met betrekking tot de tarieven en werkzaamheden van een nieuwe grasmat.

Mocht u meer informatie willen ontvangen over het leggen of leveren van graszoden in Venlo of omstreken? Wij helpen u hier graag mee verder. Vul ons contactformulier in of bel ons op +31 6 15541843.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2