Graszoden Venlo

Ben je op zoek naar graszoden Venlo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze thuisbasis, gelegen in Nederweert, bevindt zich op korte rijafstand van Venlo. We zijn dan ook regelmatig actief met graszoden leggen in Venlo en omgeving(Tegelen, Sevenum, Blerick, Velden, Horst en Maasbree). Naast het leggen van graszoden, kun je ook gebruik maken van onze bezorgservice. 

Graszoden Venlo; vakkundig in ons werk

Wij streven dagelijks naar tevreden klanten die te spreken zijn over het eindresultaat. Tevredenheid staat namelijk bij ons op nummer #1. Zo geven wij graag een vrijblijvend advies voor de graswerkzaamheden en de nazorg van graszoden. Een grasmat heeft immers extra aandacht nodig, wil je het mooi en gezond houden. Om je deze juiste nazorg te bieden, krijg je bij een gratis onderhoudskalender. Hier staat alles beschreven omtrent het bemesten, sproeien en andere onderhoudswerkzaamheden. 

Voordelen van graszoden

Een nieuwe grasmat laten leggen in Venlo heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel ervan is dat je via een gemakkelijke wijze jouw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte, wat ook nog erg praktisch is. Wanneer je graszoden legt, creëer je een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt gras jouw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig onmisbaar is. Genieten van nieuwe graszoden in Venlo is immers ook voor jou een voordeel! 

Nieuwe graszoden (laten) leggen?

Bij een nieuwe grasmat kan behoorlijk wat komen kijken. Wanneer bijvoorbeeld de grond niet juist is, komen de graszoden minder mooi tot hun recht. Wij kunnen je voorzien van een exacte werkomschrijving die jouw tuin nodig heeft voor het leggen van graszoden in Venlo. Zo weet je exact waar je aan toe bent met betrekking tot de tarieven en werkzaamheden van een nieuwe grasmat. 

Mocht je meer informatie willen ontvangen over het leggen of leveren van graszoden in Venlo of omstreken? Wij helpen je hier graag mee verder. Vul ons contactformulier in of bel ons op +31 85 0645441

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans

Zeer mooie grasmatten, keurig en vriendelijk geleverd aan huis, topservice.

5/5
Sigi Wens