Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Geleen?

Wilt u hoogwaardige graszoden (laten) leggen in Geleen of omstreken? Tindemans Graszoden heeft jarenlange ervaring met het leggen en leveren van graszoden in Geleen. Doordat service bij ons hoog in het vaandel staat, staan wij u graag te dienst met al uw vragen en verwezenlijken wij graag uw wensen met betrekking tot graszoden. Al onze graszoden zijn dagvers, waardoor u altijd de beste kwaliteit ontvangt en binnen één dag geniet van een gezonde, groene grasmat.

Uw nieuwe gazon vernieuwen Geleen?

Niet alleen voor het leveren en leggen kan Tindemans Graszoden u van dienst zijn. Ook voor het vervangen van uw bestaande gazon bent u bij ons aan het juist adres. Het verwijderen van uw oud gazon gebeurt machinaal, namelijk met een graszodensnijder. Een graszodensnijder snijdt precies onder de wortels van het gras, waardoor het oude gras gemakkelijk en zorgvuldig verwijdert wordt. Uw oude gazon in Geleen wordt door ons afgevoerd en de start van een nieuw gazon kan beginnen!

Graszoden bezorgen Geleen?

Het kan zo zijn dat u graag zelf aan de slag gaat met het leggen van graszoden in Geleen. In dit geval kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Via onze website of telefonisch geeft u gemakkelijk u bestelling door. De door u gevraagde bestelling wordt op de dag van levering vers van het veld gesneden en machinaal op een pallet gezet. Dezelfde dag geniet u nog van dagverse graszoden bij u thuis. Onze bezorgmedewerkers geven u graag nog tips en advies betreft het aanleggen van de graszoden in Geleen.

Meer advies?

Bent u geïnteresseerd in onze graszodendiensten en wilt u graszoden laten leggen in Geleen? Dan bent u vast benieuwd naar het kostenplaatje van deze werkzaamheden. Via onze rekenmodule of contactformulier kunt u gemakkelijke een offerteaanvraag versturen. Vervolgens sturen wij meer informatie en een prijsopgave naar u.

Voor meer advies omtrent graszoden, kunt u ons bereiken via ons e-mailadres of ons telefoonnummer. Wij helpen u graag verder met advies over graszoden in Geleen.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
wo
23
sep
do
24
sep
vr
25
sep
di
29
sep
wo
30
sep
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2