Graszoden Geleen?

Wil je hoogwaardige graszoden (laten) leggen in Geleen of omstreken? Tindemans Graszoden heeft jarenlange ervaring met het leggen en leveren van graszoden. Doordat service bij ons hoog in het vaandel staat, staan wij je graag te dienst. Je kunt bij ons terecht met al jouw vragen en verwezenlijken wij graag jouw wensen met betrekking tot graszoden. Bovendien zijn al onze graszoden dagvers, waardoor je altijd de beste kwaliteit ontvangt en binnen één dag geniet van een gezonde, groene grasmat.

Jouw gazon vernieuwen Geleen

Niet alleen voor het leveren en leggen kan Tindemans Graszoden jou van dienst zijn. Ook voor het vervangen van jouw bestaande gazon ben je bij ons aan het juist adres. Het verwijderen van het oud gazon gebeurt machinaal, namelijk met een graszodensnijder. Een graszodensnijder snijdt precies onder de wortels van het gras. Hierdoor wordt het oude gras gemakkelijk en zorgvuldig verwijdert. Daarna wordt jouw oude gazon door ons afgevoerd en de start van een nieuw gazon kan beginnen!

Graszoden bezorgen Geleen

Indien je graag zelf aan de slag gaat met het leggen van graszoden. Door middel van onze bezorgservice zijn de graszoden snel bij jou op locatie. Zowel telefonisch als via onze website kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen. De door jou gevraagde bestelling wordt op de dag van levering vers van het veld gesneden en machinaal op een pallet gezet. Dezelfde dag geniet je nog van dagverse graszoden bij jou thuis. Onze bezorgmedewerkers geven jou graag nog tips en advies betreft het aanleggen van de graszoden.

Meer advies?

Ben je geïnteresseerd in onze graszodendiensten en wil je graszoden laten leggen? Dan bent je vast benieuwd naar het kostenplaatje van deze werkzaamheden. Via onze rekenmodule of contactformulier kun je gemakkelijke een offerteaanvraag versturen. Vervolgens sturen wij meer informatie en een prijsopgave naar jou.

Voor meer advies omtrent graszoden, kun je ons bereiken via ons e-mailadres of ons telefoonnummer. Wij helpen je graag verder met advies over graszoden in Geleen.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers