Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Geleen?

Wilt u hoogwaardige graszoden (laten) leggen in Geleen of omstreken? Tindemans Graszoden heeft jarenlange ervaring met het leggen en leveren van graszoden. Doordat service bij ons hoog in het vaandel staat, staan wij u graag te dienst. U kunt bij ons terecht met al uw vragen en verwezenlijken wij graag uw wensen met betrekking tot graszoden. Bovendien zijn al onze graszoden dagvers, waardoor u altijd de beste kwaliteit ontvangt en binnen één dag geniet van een gezonde, groene grasmat.

Uw gazon vernieuwen Geleen?

Niet alleen voor het leveren en leggen kan Tindemans Graszoden u van dienst zijn. Ook voor het vervangen van uw bestaande gazon bent u bij ons aan het juist adres. Het verwijderen van uw oud gazon gebeurt machinaal, namelijk met een graszodensnijder. Een graszodensnijder snijdt precies onder de wortels van het gras. Hierdoor wordt het oude gras gemakkelijk en zorgvuldig verwijdert. Daarna wordt uw oude gazon door ons afgevoerd en de start van een nieuw gazon kan beginnen!

Graszoden bezorgen Geleen?

Indien u graag zelf aan de slag gaat met het leggen van graszoden. Door middel van onze bezorgservice zijn de graszoden snel bij u op locatie. Zowel telefonisch als via onze website kunt u gemakkelijk u bestelling plaatsen. De door u gevraagde bestelling wordt op de dag van levering vers van het veld gesneden en machinaal op een pallet gezet. Dezelfde dag geniet u nog van dagverse graszoden bij u thuis. Onze bezorgmedewerkers geven u graag nog tips en advies betreft het aanleggen van de graszoden.

Meer advies?

Bent u geïnteresseerd in onze graszodendiensten en wilt u graszoden laten leggen? Dan bent u vast benieuwd naar het kostenplaatje van deze werkzaamheden. Via onze rekenmodule of contactformulier kunt u gemakkelijke een offerteaanvraag versturen. Vervolgens sturen wij meer informatie en een prijsopgave naar u.

Voor meer advies omtrent graszoden, kunt u ons bereiken via ons e-mailadres of ons telefoonnummer. Wij helpen u graag verder met advies over graszoden in Geleen.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2