Nieuwe graszoden Nederweert?

Wellicht ken je ons wel, Tindemans Graszoden gevestigd in Nederweert. Vanuit onze thuisbasis zijn wij dagelijks actief in Nederweert en omstreken. Wij leggen en leveren graszoden in zowel Nederweert als Weert, Ospel, Ospel-Dijk en Schoor. Als je kiest voor Tindemans Graszoden heb je keuze uit diverse dienstverleningen. Zo kun je bij ons terecht voor het leveren, leggen en afhalen van graszoden. 

Graszoden laten leggen Nederweert

Misschien werk je niet graag in de tuin of heb je er geen tijd voor; graszoden zelf leggen is immers een hele karwei. Indien dit het geval is, kun je kiezen voor onze legservice. Het laten leggen van graszoden heeft namelijk zo zijn voordelen:

  • Je bent verzekerd van het beste resultaat, waterpas gelegd; 
  • De graszoden zijn – bijna – altijd binnen één werkdag gelegd; 
  • Je krijgt de beste, gratis onderhoudstips. 

Wil je gras laten leggen in Nederweert, dan helpen wij je graag verder. Voor prijzen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

De voordelen van Tindemans Graszoden

Aangezien Tindemans Graszoden is gevestigd in het Limburgse Nederweert, bevinden wij ons altijd op korte afstand van jouw huis. Ons team, gespecialiseerd in het leveren/leggen van graszoden, vormen samen met onze kwaliteit de leidraad van ons team. Ons doel? Jou voorzien van het mooiste grasveld. Het is niet voor niets dat Tindemans Graszoden bekend staat om zijn topkwaliteit graszoden. 

Graszoden Nederweert?

Intussen nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Tindemans Graszoden? Op onze website vind je meer informatie betreft het leggen en leveren van graszoden. Als je nog andere vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Ook kun je ons te allen tijde bereiken via ons mailadres. Graszoden begint bij Tindemans Graszoden! 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Onlangs gazon laten leggen door Tindemans. Zeer professioneel en klantgericht tegen een aantrekkelijke prijs. Resultaat is werkelijk prachtig. Enthousiaste en kundige mensen, allemaal. Kan ik iedereen aanbevelen.

5/5
Jannis Deeleman

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers

De graszoden zijn snel en vakkundig gelegd ! We hopen dan ook dat het goed aan gaat wortelen. Er wordt op advies goed bewaterd.

5/5
Bep van Doorn