Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Nieuwe graszoden Nederweert?

Wellicht kent u ons wel, Tindemans Graszoden gevestigd in Nederweert. Vanuit onze thuisbasis zijn wij dagelijks actief in Nederweert en omstreken. Wij leggen en leveren graszoden in zowel Nederweert als Weert, Ospel, Ospel-Dijk en Schoor. Als u kiest voor Tindemans Graszoden heeft u keuze uit diverse dienstverleningen. Zo kunt u bij ons terecht voor het leveren, leggen en afhalen van graszoden.

Graszoden laten leggen Nederweert

Misschien werkt u niet graag in de tuin of heeft u er geen tijd voor; graszoden zelf leggen is immers een hele karwei. Indien dit het geval is, kunt u kiezen voor onze legservice. Het laten leggen van graszoden heeft namelijk zo zijn voordelen:

  • U bent verzekerd van het beste resultaat, waterpas gelegd;
  • De graszoden zijn – bijna – altijd binnen één werkdag gelegd;
  • U krijgt de beste, gratis onderhoudstips.

Wilt u gras laten leggen in Nederweert, dan helpen wij u graag verder. Voor prijzen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

De voordelen van Tindemans Graszoden

Aangezien Tindemans Graszoden is gevestigd in het Limburgse Nederweert, bevinden wij ons altijd op korte afstand van uw huis. Ons team, gespecialiseerd in het leveren/leggen van graszoden, vormen samen met onze kwaliteit de leidraad van ons team. Ons doel? U voorzien van het mooiste grasveld. Het is niet voor niets dat Tindemans Graszoden bekend staat om zijn topkwaliteit graszoden.

Graszoden Nederweert?

Intussen nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Tindemans Graszoden ? Op onze website vindt u meer informatie betreft het leggen en leveren van graszoden. Als u nog andere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Ook kunt u ons te allen tijde bereiken via ons mailadres. Graszoden begint bij Tindemans Graszoden!

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
26
okt
wo
27
okt
do
28
okt
vr
29
okt
di
2
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2