Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Recreatiegras

Al vanaf € 2.75 incl. BTW p/m²

Recreatiegras is een goede optie wanneer u op zoek bent naar een goedkopere variant in graszoden. Dit grassoort is voornamelijk interessant bij een afname van grotere partijen graszoden. Zo is het bijvoorbeeld erg geschikt voor campings, evenementen en recreatiegebieden. Door te kiezen voor recreatiegras kiest u voor een grassoort van mindere kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Recreatiegras samenstelling

Het recreatiegras bestaat uit drie verschillende graszaden: Engels raaigras, veldbeemd en roodzwenkgras. Deze drie graszaden zorgen samen voor een sterke grasmat, geschikt voor actief gebruik. Het verschil tussen het campinggras en het premium speelgras zit hem vooral in de sierwaarde van het gras. Recreatiegras wordt aan de zijkanten van de velden gesneden, waardoor er meer grof gras of andere grassoorten in kunnen zitten.

De nr.1 in campinggras

Steeds meer campings kiezen voor graszoden in plaats van inzaaien. Zo kunnen ze sneller een perceel voorzien van een groen oppervlakte. Met het recreatiegras kan er binnen korte tijd een groot oppervlakte van groen worden voorzien voor een schappelijke prijs. Doordat het campinggras dikker wordt afgesneden dan de speelgraszoden blijft het beter op zijn plek liggen na het aanleggen. Na circa 10 tot 14 dagen, in het voorjaar t/m najaar, is de grasmat vastgegroeid aan de grond.

De zakelijke voordelen van recreatiegras

Gemeentes, evenementen of scholen weten steeds meer de weg naar graszoden te vinden. Het wachten op een volledig gazon door middel van inzaaien duurt vaak te lang. Zo willen we steeds sneller kunnen profiteren van een afgeronde tuin of project. Voor deze grootschalige projecten kunnen wij het recreatiegras aanraden. Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding is recreatiegras een aantrekkelijk geprijsde grassoort voor de zakelijke markt.

Bespaar kosten en kies voor goedkope graszoden

Zoekt u voor uw perceel of voor een grootschalig project graszoden? Dan kunt u overwegen om te kiezen voor recreatiegraszoden. Doordat deze graszoden een minimaal kweekproces van 12 maanden ondergaan, zijn ze net zo sterk als het speelgras. Mocht u meer informatie wensen over dit grassoort, laat het ons weten via ons e-mailadres of telefoonnummer.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent graszoden.

14dec

Vacature chauffeur

Kom jij ons team versterken? We zoeken een gedreven allround vrachtwagenchauffeur! Ben je liever op de weg te vinden dan op kantoor? Heb.. Read More →
30sep

Herfstbladeren

De herfst is van start gegaan en dat betekent dat de herfstbladeren weer van de bomen vallen en op uw gazon terecht komen... Read More →
10aug

Vacature allround medewerker graszoden

Kom jij ons team versterken? Zoek jij een afwisselende baan en heb je affiniteit met buiten werken? Wij zoeken een gedreven medewerker die.. Read More →