Recreatiegras

€ 2.99 incl. BTW p/m²

Recreatiegras is een goede optie wanneer je op zoek bent naar een goedkopere variant in graszoden. Dit grassoort is voornamelijk interessant bij een afname van grotere partijen graszoden. Zo is het bijvoorbeeld erg geschikt voor campings, evenementen en recreatiegebieden. Door te kiezen voor recreatiegras kies je voor een grassoort van mindere kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. 

gras gras

Recreatiegras samenstelling

Het recreatiegras bestaat uit drie verschillende graszaden: Engels raaigras, veldbeemd en roodzwenkgras. Deze drie graszaden zorgen samen voor een sterke grasmat, geschikt voor actief gebruik. Het verschil tussen het campinggras en het premium speelgras zit hem vooral in de sierwaarde van het gras. Recreatiegras wordt aan de zijkanten van de velden gesneden, waardoor er meer grof gras of andere grassoorten in kunnen zitten. 

De nr.1 in campinggras

Steeds meer campings kiezen voor graszoden in plaats van inzaaien. Zo kunnen ze sneller een perceel voorzien van een groen oppervlakte. Met het recreatiegras kan er binnen korte tijd een groot oppervlakte van groen worden voorzien voor een schappelijke prijs. Doordat het campinggras dikker wordt afgesneden dan de speelgraszoden blijft het beter op zijn plek liggen na het aanleggen. Na circa 10 tot 14 dagen, in het voorjaar t/m najaar, is de grasmat vastgegroeid aan de grond. 

De zakelijke voordelen van recreatiegras

Gemeentes, evenementen of scholen weten steeds meer de weg naar graszoden te vinden. Het wachten op een volledig gazon door middel van inzaaien duurt vaak te lang. Zo willen we steeds sneller kunnen profiteren van een afgeronde tuin of project. Voor deze grootschalige projecten kunnen wij het recreatiegras aanraden. Door de gunstige prijs-kwaliteitverhouding is recreatiegras een aantrekkelijk geprijsde grassoort voor de zakelijke markt. 

gras gras

Bespaar kosten en kies voor goedkope graszoden

Zoek je voor een perceel of voor een grootschalig project graszoden? Dan kun je overwegen om te kiezen voor recreatiegraszoden. Doordat deze graszoden een minimaal kweekproces van 12 maanden ondergaan, zijn ze net zo sterk als het speelgras. Mocht je meer informatie wensen over dit grassoort, laat het ons weten via ons e-mailadres of telefoonnummer. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Geweldig net offerte,snelle reactie,fijne medewerkers die alles netjes voorbereiden en afwerken zonder rommel achter te laten.
Als ik nog eens een tuin ga aanleggen dat is Tindemans mijn graszodenlegger.

5/5
Ed van den Berg

EEN AANRADER !!!!
Dame aan telefoon zeer vriendelijk,
Medewerkers deskundig en zeer vriendlijk.
Prijs / Kwaliteit : Een 10!!!
Grasmat ligt er keurig bij.
Stijn en medewerkers:
BEDANKT!!!!

5/5
Ed Snaphaan

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans