Graszoden Eindhoven: de beste prijs-kwaliteit

Tindemans Graszoden staat je bij, bij het aanleggen en/of leveren van graszoden in Eindhoven. Al vele jaren zijn wij werkzaam als graszodenspecialist in Limburg en Brabant. Door onze diverse werkgebieden, hebben we al vele tuinen mogen voorzien van een nieuw gazon in Eindhoven en omstreken. Bij ons kun je terecht voor zowel particuliere tuinen als grootschalige projecten op zakelijk gebied. Wil je recent gelegde graszodenprojecten bekijken, dan kun je online een kijkje nemen in ons portfolio.

Prijzen graszoden Eindhoven

Heb je graszoden nodig? Dan kan Tindemans Graszoden je op vele gebieden verder helpen. Naast het aanleggen en vervangen van nieuwe gazons, leveren wij ook dagelijks graszoden en toebehoren. Je hebt daarbij een keuze uit twee verschillende grassoorten met verschillende prijscategorieën. Voor bij jou in de tuin raden we het speelgras aan. Ben je meer op zoek naar graszoden voor het zakelijk aspect? Dan kun je overwegen om te kiezen voor recreatiegraszoden. Op basis van jouw voorkeuren kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor graszoden.

Graszoden laten aanleggen?

Wil je de werkzaamheden ‘graszoden leggen’ graag uitbesteden? Kies dan voor de legservice van Tindemans Graszoden. Onze graszoden begaan eerst een kweekproces van minimaal 12 maanden, voordat ze bij jou in de tuin komen. Door dit langdurige proces kun je genieten van een grasmat die tientallen jaren meegaat. Wij leggen graszoden in Eindhoven gewoonlijk binnen één dag zodat je binnen korte tijd een schitterende, groene grasmat hebt.

Vul het online offerteformulier in!

Voor meer advies of informatie over gras leggen kun je het beste contact met ons opnemen. Wij zijn onder andere werkzaam in de wijken van Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Best, Son en Breugel en Nuenen. Voor een directe prijs kun je onze rekenmodule invullen. Hierbij weet je binnen enkele minuten wat de kosten zijn voor graszoden. Uiteraard kun je ons ook telefonisch of via e-mail bereiken.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops