Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Eindhoven: de beste prijs-kwaliteit

Tindemans Graszoden staat u bij, bij het aanleggen en/of leveren van graszoden in Eindhoven. Al vele jaren zijn wij werkzaam als graszodenspecialist in Limburg en Brabant. Door onze diverse werkgebieden, hebben we al vele tuinen mogen voorzien van een nieuw gazon in Eindhoven en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor zowel particuliere tuinen als grootschalige projecten op zakelijk gebied. Wilt u recent gelegde graszodenprojecten bekijken, dan kunt u online een kijkje nemen in ons portfolio.

Prijzen graszoden Eindhoven

Heeft u graszoden nodig? Dan kan Tindemans Graszoden u op vele gebieden verder helpen. Naast het aanleggen en vervangen van nieuwe gazons, leveren wij ook dagelijks graszoden en toebehoren. U heeft daarbij een keuze uit twee verschillende grassoorten met verschillende prijscategorieën. Voor bij u in de tuin raden we het speelgras aan. Bent u meer op zoek naar graszoden voor het zakelijk aspect? Dan kunt u overwegen om te kiezen voor recreatiegraszoden. Op basis van uw voorkeuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor graszoden.

Graszoden laten aanleggen?

Wilt u de werkzaamheden ‘graszoden leggen’ graag uitbesteden? Kies dan voor de legservice van Tindemans Graszoden. Onze graszoden begaan eerst een kweekproces van minimaal 12 maanden, voordat ze bij u in de tuin komen. Door dit langdurige proces kunt u genieten van een grasmat die tientallen jaren meegaat. Wij leggen graszoden in Eindhoven gewoonlijk binnen één dag zodat u binnen korte tijd een schitterende, groene grasmat heeft.

Vul het online offerteformulier in!

Voor meer advies of informatie over gras leggen kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij zijn onder andere werkzaam in de wijken van Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Best, Son en Breugel en Nuenen. Voor een directe prijs kunt u onze rekenmodule invullen. Hierbij weet u binnen enkele minuten wat de kosten zijn voor graszoden. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of via e-mail bereiken.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2