Graszoden leggen Echt

Tindemans Graszoden is dé partner wanneer het gaat om graszoden leggen in Echt en omstreken. Onze medewerkers hebben een vaste en effectieve werkwijze om je te voorzien van een egale grasmat. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons namelijk een dagelijkse bezigheid.

Doordat wij een professioneel graszodenbedrijf zijn, heb je altijd te maken met echte specialisten wanneer het gaat om gras. Wij hebben niet voor niets vele kleine en grote projecten met trots opgeleverd. Wil je ook nieuwe graszoden (laten) leggen? Neem contact met ons op en bekijk wat wij voor je kunnen betekenen.

Kosten graszoden Echt?

De aanleg van een (nieuw) gazon kan met graszoden binnen één dag worden gerealiseerd, ook bij jou in Echt. Zo hoef je geen maanden te wachten op een groen grasveld. Indien je gebruik maakt van onze legservice, bemesten wij de ondergrond, egaliseren het oppervlak en leggen vervolgens de graszoden. Het oude gazon wordt tegen een meerprijs ook verwijderd. Om je een kostenplaatje te geven, kun je het beste contact met ons opnemen. Zo weet je precies aan welke prijs je moet denken bij nieuwe graszoden.

Vele klanten gingen jou voor

Door onze bekendheid in Limburg, genieten velen in de omgeving van Echt van een groene grasmat van Tindemans Graszoden. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd, deze delen wij graag met jullie.
Woon je in de omgeving van Echt en zoek je een erkend graszodenbedrijf? Zoek dan niet verder en vraag bij Tindemans Graszoden naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag met jouw vragen over het aanleggen en/of leveren van graszoden in Echt, Susteren, Maasbracht en Sint Joost.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Als tuinaannemer werken wij al jaren samen met Tindemans Graszoden. De service is uitstekend en het gras van erg goede kwaliteit.

5/5
Bart Meers

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings