Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden leggen Echt

Tindemans Graszoden is uw partner wanneer het gaat om graszoden leggen in Echt en omstreken. Onze medewerkers hebben een vaste en effectieve werkwijze om u te voorzien van een egale grasmat. Op een perfecte wijze een gazon aanleggen is voor ons namelijk een dagelijkse bezigheid.

Doordat wij een professioneel graszodenbedrijf zijn, heeft u altijd te maken met echte specialisten wanneer het gaat om gras. Wij hebben niet voor niets vele kleine en grote projecten met trots opgeleverd. Wilt u ook nieuwe graszoden (laten) leggen in Echt? Neem contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Kosten graszoden Echt?

De aanleg van een (nieuw) gazon kan met graszoden binnen één dag worden gerealiseerd, ook bij u in Echt. Zo hoeft u geen maanden te wachten op een groen grasveld. Indien u gebruikt maken van onze legservice, bemesten wij de ondergrond, egaliseren het oppervlakte en leggen vervolgens de graszoden. Het oude gazon wordt tegen een meerprijs ook voor u verwijderd. Om u een kostenplaatje te geven, kunt u het beste contact met ons opnemen. Zo weet u precies aan welke prijs u moet denken bij nieuwe graszoden in Echt.

Vele klanten gingen u voor

Door onze bekendheid in Limburg, genieten velen in de omgeving van Echt van een groene grasmat van Tindemans Graszoden. Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid portfolio opgebouwd, deze delen wij graag met jullie.

Woont u in de omgeving van Echt en zoekt u een erkend graszodenbedrijf? Zoek dan niet verder en vraag bij Tindemans Graszoden naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag met uw vragen over het aanleggen en/of leveren van graszoden in Echt, Susteren, Maasbracht en Sint Joost.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2