Graszoden Maasbracht: hoge kwaliteit graszoden

Is jouw tuin aan een opknapbeurt toe of wens je speelruimte voor de huisdieren en/of (klein)kinderen? Dan is een grasmat een ideale oplossing. Hiermee creëer je gemakkelijk een groen oppervlakte in jouw tuin en een plek waar je met jouw (klein)kinderen samen kunt vertoeven. Door graszoden te gebruiken geniet je binnen één dag van een nieuw groen oppervlakte. Na 14 dagen kun je het gazon voor het eerst betreden. Wil je graszoden (laten) leggen of bezorgen in Maasbracht, dan is Tindemans Graszoden jouw partner voor gras. 

Mooie graszoden, langdurig kweekproces

Onze graszoden staan bekend om de volle dichtheid. Doordat onze graszoden gemiddeld 12 maanden zijn gekweekt voordat ze worden gesneden, leveren wij een volledige grasmat met een stevige structuur. Een ander voordeel van onze graszoden is dat ze gekweekt zijn zonder netten. Hierdoor heb je tientallen jaren plezier van het nieuwe gazon. Wanneer je kiest voor graszoden zonder netten, kun je het na een aantal jaren veilig en wel verticuteren. Hierdoor blijft je gazon nog langer mooi.

Graszoden Maasbracht

Heb je graszoden nodig in Maasbracht én zoek je een leverancier? Dan kan Tindemans Graszoden de graszoden bij jou thuis komen bezorgen. Het voordeel aan onze bezorgservice is dat de graszoden met een palletwagen bij je op de oprit wordt geplaatst. Je hoeft dan niet zelf een aanhanger tot je beschikking te hebben of te huren én de grasmatten zelf uit te laden. Benieuwd naar de kosten voor graszoden in Maasbracht? Vul dan ons online offerteformulier in. Zo weet je direct waar je aan toe bent. 

Meer informatie?

Wil je liever graszoden in Maasbracht laten aanleggen? Of in de omgeving van Echt, Wessem, Sittard of Sint Joost? Vul dan ons online offerteformulier in. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen, nemen wij binnen één werkdag contact met je op, telefonisch of per e-mail. Voor andere vragen of informatie kun je ons telefonisch bereiken of mailen naar info@tindemansgraszoden.nl. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Zeer mooie grasmatten, keurig en vriendelijk geleverd aan huis, topservice.

5/5
Sigi Wens

Mooie grasmat neergelegd, afspraken netjes nagekomen en snelle service!
Ook nadien met vragen goede hulp(als je zelf geen verstand, zoals ik, van gras hebt) ! Zeker een aanrader!

5/5
Bart Zegveld

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel