Graszoden Valkenswaard

Wil je nieuwe graszoden (laten) leggen in Valkenswaard of omgeving? Tindemans Graszoden helpt je hierbij graag verder. Door vakmanschap en uiterste goede service hebben wij al vele nieuwe graszoden naar Valkenswaard mogen brengen. Ook het vervangen van een oud gazon is één van de mogelijkheden bij Tindemans Graszoden. 

Professionele aanpak

Tindemans Graszoden is al diverse jaren actief in de graszodenbranche. Door te werken met echte vakmensen en goede materialen, ben je altijd verzekerd van een egaal en goed gelegde grasmat. Ons team, bestaande uit enthousiaste groenwerkers, geeft je graag advies voor het onderhoud. Kortom: bij Tindemans Graszoden kies je altijd voor kwaliteit of je nu zelf de graszoden in Valkenwaard gaat leggen of het door ons laat doen. 

Nieuwe graszoden in Valkenswaard

Op zo’n kleine 25 minuten van Valkenswaard ligt de hoofdvestiging van Tindemans Graszoden in Nederweert. Door deze centrale ligging bevinden wij ons altijd binnen korte tijd bij jou thuis. Of je de graszoden nu wilt laten bezorgen of wilt laten aanleggen. Voor beide services ben je bij ons aan het juiste adres. Tindemans Graszoden levert en legt graszoden in Valkenswaard en omstreken. 

Meer advies?

Voordat jouw nieuwe graszoden arriveren wil je vast meer advies of informatie? Daarmee helpen wij je graag verder. Op onze website vindt je diverse informatie over onderhoud. Ook de veel voorkomende grasziektes en een uitbreid portfolio. Ook zijn we zes dagen per week bereikbaar voor jou, zowel online als telefonisch. Voor de kosten kun je het beste onze online offerteformulier invullen. Hier krijg je direct een prijs en verstuur je de bestelling meteen. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Zeer professioneel bedrijf. De antwoorden op de vragen waren extreem snel en de afspraak was extreem snel gemaakt. Bovendien stelde het bedrijf voor om nog eerder te komen als er annuleringen van andere klanten waren. De vakmensen die de graszoden legden waren erg aardig en werkten uitstekend en schoon. Ze gaven duidelijke uitleg over het onderhoud van de nieuw aangelegde zode. Al met al een zeer prettige ervaring en een zeer professioneel bedrijf.

5/5
Bogdan-Nicolae Burtescu