Graszoden Heerlen

Ben je woonachtig in de omgeving Heerlen en wil je een nieuw grasveld bij jou in de tuin? Dan zijn graszoden de oplossing! Door te kiezen voor grasmatten kies je voor een nieuw grasveld binnen één dag. Graszoden zijn losse matten die samen een geheel creëren: een heel nieuw grasveld. Graszoden in Heerlen kun je zowel zelf plaatsen, maar ook laten uitbesteden door een professional. Het voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van een strak gelegd gazon, zonder enige hobbels. Wij informeren je graag over onze mogelijkheden.

Diverse soorten graszoden

Bij ons heb je de keuze uit twee verschillende soorten graszoden: recreatiegras en speelgras. Hoewel al onze graszoden van topkwaliteit zijn, zijn er toch een aantal verschillen. Zo is ons recreatiegras meer geschikt voor grote recreatieparken, als campings en festivals. Deze grassoort namelijk wordt aan de zijkanten van de velden afgesneden, waardoor er eventueel wildgras tussen de zoden kan komen. Indien je graszoden in Heerlen nodig hebt voor jouw achtertuin, is de beste optie speelgras. Deze hebben een sterke structuur, zijn groen van kleur en bevatten geen netten.

Graszoden laten leggen Heerlen

Al onze graszoden begaan een kweekproces van maar liefst 12 maanden. Hierna zijn ze sterk genoeg om van de velden te snijden met een speciale graszodensnijder, die ze erna machinaal oprolt en op de pallet plaatst. Nadat ze op de pallet worden geplaatst, zijn ze klaar voor vertrek. Door ze dagvers te laten snijden, heb je direct een groene grasmat als resultaat. Uiteraard zijn al onze graszoden gekweekt zonder netten. Graszoden laten leggen in Heerlen betekent een zorgvuldig project met oog op het eindresultaat. ’s Ochtends liggen de graszoden nog op het veld en ’s avonds in jouw tuin in Heerlen of omstreken.

Graszoden Heerlen, Heerlerheide, Heerlerbaan? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer, mailadres of contactformulier. Wij leveren en leggen ook graszoden in Voerendaal, Landgraaf, Hoensbroek en andere plaatsen in Limburg.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers

Zeer professioneel bedrijf. De antwoorden op de vragen waren extreem snel en de afspraak was extreem snel gemaakt. Bovendien stelde het bedrijf voor om nog eerder te komen als er annuleringen van andere klanten waren. De vakmensen die de graszoden legden waren erg aardig en werkten uitstekend en schoon. Ze gaven duidelijke uitleg over het onderhoud van de nieuw aangelegde zode. Al met al een zeer prettige ervaring en een zeer professioneel bedrijf.

5/5
Bogdan-Nicolae Burtescu

Als leek zijnde, top geholpen door de medewerkers van Tindemans. Ook al was/is er veel informatie op de website te vinden, toch regelmatig email contact gehad met vele vragen. Alle vragen duidelijk en op zeer korte tijd beantwoord!!!! Een zeer tevreden klant die met behulp van alle antwoorden het gras reeds heeft gelegd!! DANK JULLIE WEL, MEDEWERKERS TINDEMANS!

5/5
Patrick Laheije