Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Heerlen

Bent u woonachtig in de omgeving Heerlen en wilt u een nieuw grasveld bij u in de tuin? Dan zijn graszoden de oplossing! Door te kiezen voor grasmatten kiest u voor een nieuw grasveld binnen één dag. Graszoden zijn losse matten die samen een geheel creëren: een heel nieuw grasveld. Graszoden in Heerlen kunt u zowel zelf plaatsen, maar ook laten uitbesteden door een professional. Het voordeel hiervan is dat u verzekerd bent van een strak gelegd gazon, zonder enige hobbels. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Diverse soorten graszoden Heerlen

Bij ons heeft u de keuze uit twee verschillende soorten graszoden: recreatiegras en speelgras. Hoewel al onze graszoden van topkwaliteit zijn, zijn er toch een aantal verschillen. Zo is ons recreatiegras meer geschikt voor grote recreatieparken, als campings en festivals. Deze grassoort namelijk wordt aan de zijkanten van de velden afgesneden, waardoor er eventueel wildgras tussen de zoden kan komen. Indien u graszoden in Heerlen nodig heeft voor uw achtertuin, is de beste optie speelgras. Deze hebben een sterke structuur, zijn groen van kleur en bevatten geen netten.

Graszoden laten leggen Heerlen

Al onze graszoden begaan een kweekproces van maar liefst 12 maanden. Hierna zijn ze sterk genoeg om van de velden te snijden met een speciale graszodensnijder, die ze erna machinaal oprolt en op de pallet plaatst. Nadat ze op de pallet worden geplaatst, zijn ze klaar voor vertrek. Door ze dagvers te laten snijden, heeft u direct een groene grasmat als resultaat. Uiteraard zijn al onze graszoden gekweekt zonder netten. Graszoden laten leggen in Heerlen betekent een zorgvuldig project met oog op het eindresultaat. ’s Ochtends liggen de graszoden nog op het veld en ’s avonds in uw tuin in Heerlen of omstreken.

Graszoden Heerlen, Heerlerheide, Heerlerbaan? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer, mailadres of contactformulier. Wij leveren en leggen ook graszoden in Voerendaal, Landgraaf, Hoensbroek en andere plaatsen in Limburg.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
26
okt
wo
27
okt
do
28
okt
vr
29
okt
di
2
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2