Graszoden Heerlen

Ben je woonachtig in de omgeving Heerlen en wil je een nieuw grasveld bij jou in de tuin? Dan zijn graszoden de oplossing! Door te kiezen voor grasmatten kies je voor een nieuw grasveld binnen één dag. Graszoden zijn losse matten die samen een geheel creëren: een heel nieuw grasveld. Graszoden in Heerlen kun je zowel zelf plaatsen, maar ook laten uitbesteden door een professional. Het voordeel hiervan is dat je verzekerd bent van een strak gelegd gazon, zonder enige hobbels. Wij informeren je graag over onze mogelijkheden.

Diverse soorten graszoden

Bij ons heb je de keuze uit twee verschillende soorten graszoden: recreatiegras en speelgras. Hoewel al onze graszoden van topkwaliteit zijn, zijn er toch een aantal verschillen. Zo is ons recreatiegras meer geschikt voor grote recreatieparken, als campings en festivals. Deze grassoort namelijk wordt aan de zijkanten van de velden afgesneden, waardoor er eventueel wildgras tussen de zoden kan komen. Indien je graszoden in Heerlen nodig hebt voor jouw achtertuin, is de beste optie speelgras. Deze hebben een sterke structuur, zijn groen van kleur en bevatten geen netten.

Graszoden laten leggen Heerlen

Al onze graszoden begaan een kweekproces van maar liefst 12 maanden. Hierna zijn ze sterk genoeg om van de velden te snijden met een speciale graszodensnijder, die ze erna machinaal oprolt en op de pallet plaatst. Nadat ze op de pallet worden geplaatst, zijn ze klaar voor vertrek. Door ze dagvers te laten snijden, heb je direct een groene grasmat als resultaat. Uiteraard zijn al onze graszoden gekweekt zonder netten. Graszoden laten leggen in Heerlen betekent een zorgvuldig project met oog op het eindresultaat. ’s Ochtends liggen de graszoden nog op het veld en ’s avonds in jouw tuin in Heerlen of omstreken.

Graszoden Heerlen, Heerlerheide, Heerlerbaan? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer, mailadres of contactformulier. Wij leveren en leggen ook graszoden in Voerendaal, Landgraaf, Hoensbroek en andere plaatsen in Limburg.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops