Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden laten leggen

‘’Uw tuin op zijn best met een stralend gazon’’

Wilt u een nieuwe gazon laten aanleggen? Kies dan voor de graszoden legservice. Door graszoden aan te laten leggen door een ervaren legteam, bent u verzekerd van een egaal gazon met de beste kwaliteit grasmatten. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag verder bij de aanleg van een nieuw gazon.

Het is niet altijd nodig om een fysieke afspraak te maken. Aan de hand van duidelijke foto’s/video’s kunnen wij in veel gevallen een offerte toesturen.

Een nieuw gazon laten aanleggen

Het aanleggen van een gazon is niet per direct erg moeilijk. Wel vergt dit wat vaardigheid en kennis. Zo is het vaak niet gebruikelijk dat u zelf de juiste machines en gereedschappen hebt. Hierdoor kan het proces zelf gras leggen erg zwaar en vermoeiend zijn. Daar komt bij dat u misschien weinig tijd of zin heeft waardoor u het graag laat uitbesteden. Ons legteam ontzorgd u daarom graag. Door de juiste materialen met vakmanschap te combineren, kunnen wij meestal binnen een dag een nieuw gazon realiseren.

Graszoden laten leggen: de werkwijze

Onze legservice bestaat uit een A tot Z pakket. Dit betekent dat wij u alles uit handen nemen. Van begin tot het eind. Het verwijderen en afvoeren van het gazon behoort hier ook bij. Het vervangen of aanleggen van een nieuw gazon ziet er dan als volgt uit:

  1. Het machinaal verwijderen en afvoeren van het oude gazon
  2. Bewerken van de ondergrond met een frees of rotorkopeg
  3. Het bemesten van de ondergrond en dit in de grond mengen
  4. De ondergrond verdichten met een zware wals
  5. De ondergrond egaliseren
  6. Leveren en aanleggen van de graszoden
  7. Het bijsnijden en afwerken van het gazon
  8. Het opruimen van de werkplaats

Graszoden laten verwijderenGraszoden laten aanleggenGraszoden laten leggen

Het eindresultaat en de verzorging

Nadat de werkzaamheden klaar zijn, bespreken we de verzorging van het gazon. Eerst het onderhoud van de komende twee weken, daarna het jaarlijkse onderhoudsschema. Daar worden alle belangrijke onderhoudsadviezen besproken zoals het sproeien, maaien en bemesten. Heeft u toch een vraag over het onderhoud of merkt u iets geks op? Meldt dit dan bij ons. In een vroeg stadium zijn beschadigingen of ziektes makkelijk te verhelpen.

Een offerte voor graszoden leggen?

Wij begrijpen dat u graag op de hoogte wilt zijn van het totale kostenplaatje alvorens er een akkoord komt op de werkzaamheden. Via de e-mail of het aanvraagformulier kunt u gratis een offerte opvragen. Vergeet niet om een aantal duidelijk foto’s mee te sturen. Hierdoor kunnen we u sneller van dienst zijn. Mochten er aan de hand daarvan nog onduidelijkheden zijn, plannen we graag een afspraak in voor een vrijblijvende bezichtiging. Meer informatie over de graszodenlegservice. Neem dan contact met ons op.

Bekijk onze afgeronde projecten op de projectenpagina.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2

Meer over gras?

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en tips omtrent graszoden.

14dec

Vacature chauffeur

Kom jij ons team versterken? We zoeken een gedreven allround vrachtwagenchauffeur! Ben je liever op de weg te vinden dan op kantoor? Heb.. Read More →
30sep

Herfstbladeren

De herfst is van start gegaan en dat betekent dat de herfstbladeren weer van de bomen vallen en op uw gazon terecht komen... Read More →
10aug

Vacature allround medewerker graszoden

Kom jij ons team versterken? Zoek jij een afwisselende baan en heb je affiniteit met buiten werken? Wij zoeken een gedreven medewerker die.. Read More →