Graszoden laten leggen

”Jouw tuin op zijn best met een stralend gazon”

Wil je een nieuw gazon laten aanleggen? Kies dan voor de graszoden legservice. Door graszoden aan te laten leggen door een ervaren legteam, ben je verzekerd van een egaal gazon met de beste kwaliteit grasmatten. Met onze kennis en ervaring helpen wij je graag verder bij de aanleg van een nieuw gazon. 

Het is niet altijd nodig om een fysieke afspraak te maken. Aan de hand van duidelijke foto’s/video’s kunnen wij in veel gevallen een offerte toesturen.

Een nieuw gazon laten aanleggen

Het aanleggen van een gazon is niet per direct erg moeilijk. Wel vergt dit wat vaardigheid en kennis. Zo is het vaak niet gebruikelijk dat je zelf de juiste machines en gereedschappen hebt. Hierdoor kan het proces zelf gras leggen erg zwaar en vermoeiend zijn. Daar komt bij dat je misschien weinig tijd of zin heeft waardoor je het graag laat uitbesteden. Ons legteam ontzorgd je daarom graag. Door de juiste materialen met vakmanschap te combineren, kunnen wij meestal binnen een dag een nieuw gazon realiseren. 

Aanleg graszoden     graszoden laten leggen     

Graszoden laten leggen: de werkwijze

Onze legservice bestaat uit een A tot Z pakket. Dit betekent dat wij jou alles uit handen nemen. Van begin tot het eind. Het verwijderen en afvoeren van het gazon behoort hier ook bij. Het vervangen of aanleggen van een nieuw gazon ziet er dan als volgt uit: 

  1. Het machinaal verwijderen en afvoeren van het oude gazon
  2. Bewerken van de ondergrond met een frees of rotorkopeg
  3. Het bemesten van de ondergrond en dit in de grond mengen
  4. De ondergrond verdichten met een zware wals
  5. De ondergrond egaliseren
  6. Leveren en aanleggen van de graszoden
  7. Het bijsnijden en afwerken van het gazon
  8. Het opruimen van de werkplaats

Het eindresultaat en de verzorging

Nadat de werkzaamheden klaar zijn, bespreken we de verzorging van het gazon. Eerst het onderhoud van de komende twee weken, daarna het jaarlijkse onderhoudsschema. Daar worden alle belangrijke onderhoudsadviezen besproken zoals het sproeien, maaien en bemesten. Heb je toch een vraag over het onderhoud of merk je iets geks op? Meldt dit dan bij ons. In een vroeg stadium zijn beschadigingen of ziektes makkelijk te verhelpen. 

Een offerte voor graszoden leggen

Wij begrijpen dat je graag op de hoogte wilt zijn van het totale kostenplaatje alvorens er een akkoord komt op de werkzaamheden. Via de e-mail of het aanvraagformulier kun je gratis een offerte opvragen. Vergeet niet om een aantal duidelijk foto’s mee te sturen. Hierdoor kunnen we je sneller van dienst zijn. Mochten er aan de hand daarvan nog onduidelijkheden zijn, plannen we graag een afspraak in voor een vrijblijvende bezichtiging. Meer informatie over de graszodenlegservice. Neem dan contact met ons op. 

Bekijk onze afgeronde projecten op de projectenpagina

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

EEN AANRADER !!!!
Dame aan telefoon zeer vriendelijk,
Medewerkers deskundig en zeer vriendlijk.
Prijs / Kwaliteit : Een 10!!!
Grasmat ligt er keurig bij.
Stijn en medewerkers:
BEDANKT!!!!

5/5
Ed Snaphaan

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops