Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Helmond

Het hebben van een groene grasmat in uw tuin bevorderd niet alleen de uitstraling, maar is ook nog eens super handig. Een grasmat in uw tuin zorgt namelijk dat u kinderen of eventuele huisdieren onbekommerd kunnen genieten. Bent u woonachtig in de omgeving van Helmond en wilt u graszoden laten leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van Tindemans Graszoden Helmond

Onze graszoden worden op Brabantse bodem gekweekt zonder netten. Tevens begaan ze een zorgvuldig onderhoudsproces wat resulteert in een schitterende dichte grasmat. Wij werken met verschillende machines om zo de zoden recht af te snijden, machinaal op te rollen en op een pallet te bevestigen. Onze graszoden zijn 250 cm lang en 40 cm breed, een ideaal formaat voor bij u in de tuin. Door onze vakkundige zorg aan de graszoden bent u bij ons verzekerd van prachtige graszoden van een uitstekende conditie.

Onze medewerkers hebben al vele grasvelden mogen aanleggen in Helmond en omgeving. Graszoden leggen in Helmond is dan ook geen enkel probleem en kan volledig naar wens gebeuren.

Mogelijkheden: zeer divers

Wij luisteren graag naar onze klant en dit is ook te zien aan onze verschillende diensten. Bij ons kunt u namelijk ook gebruik maken van onze bezorgservice. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer u de graszoden zelf gaat leggen, maar geen aanhangwagen tot beschikking hebt. Bestel de graszoden 24 uur van te voren en na één dag staan ze voor uw deur!

Laat u het leggen van graszoden in Helmond toch liever uitbesteden? Tindemans Graszoden maakt graag een vrijblijvende afspraak met u om de werkzaamheden en de kosten te bespreken. In overleg plannen we een datum in dat uw nieuwe grasmat gerealiseerd kan worden.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2