Graszoden Helmond

Het hebben van een groene grasmat in jouw tuin bevorderd niet alleen de uitstraling, maar is ook nog eens super handig. Een grasmat in jouw tuin zorgt namelijk dat je kinderen of eventuele huisdieren onbekommerd kunnen genieten. Ben je woonachtig in de omgeving van Helmond en wil je graszoden laten leggen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van Tindemans Graszoden Helmond

Onze graszoden worden op Brabantse bodem gekweekt zonder netten. Tevens begaan ze een zorgvuldig onderhoudsproces wat resulteert in een schitterende dichte grasmat. Wij werken met verschillende machines om zo de zoden recht af te snijden, machinaal op te rollen en op een pallet te bevestigen. Onze graszoden zijn 250 cm lang en 40 cm breed, een ideaal formaat voor bij jou in de tuin. Door onze vakkundige zorg aan de graszoden ben je bij ons verzekerd van prachtige graszoden van een uitstekende conditie.

Onze medewerkers hebben al vele grasvelden mogen aanleggen in Helmond en omgeving. Graszoden leggen in Helmond is dan ook geen enkel probleem en kan volledig naar wens gebeuren.

Mogelijkheden: zeer divers

Wij luisteren graag naar onze klant en dit is ook te zien aan onze verschillende diensten. Bij ons kun je namelijk ook gebruik maken van onze bezorgservice. Dit is bijvoorbeeld erg handig wanneer je de graszoden zelf gaat leggen, maar geen aanhangwagen tot beschikking hebt. Bestel de graszoden 24 uur van te voren en na één dag staan ze voor jouw deur!

Laat je het leggen van graszoden in Helmond toch liever uitbesteden? Tindemans Graszoden maakt graag een vrijblijvende afspraak met jou om de werkzaamheden en de kosten te bespreken. In overleg plannen we een datum in dat jouw nieuwe grasmat gerealiseerd kan worden.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans