Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Weert?

Graszoden Weert? Komt u uit de omgeving van Weert en bent u op zoek naar graszoden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al meerdere jaren ervaring in het leveren en aanleggen van graszoden in Weert en omstreken. Aangezien we gevestigd zijn in het Limburgse Nederweert, zijn we vaak actief in deze regio. Ook snel genieten van een nieuw stuk groen in uw tuin? Lees dan snel verder.

Wilt u een groene graszoden Weert of omgeving?

Tindemans Graszoden garandeert u van een gazon met de mooiste graszoden in Weert zonder netten, donker groen van kleur en absoluut onkruid vrij. Onze graszoden begaan een kweekproces van maar liefst 12 maanden, voordat ze gelegd worden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen betreft de graszoden. Binnen één werkdag sturen wij u een bericht met de prijs. Wij werken met vaste vooraf gestelde prijzen dus er komen geen bijkomende kosten bij! Wie weet kunnen wij binnen korte tijd uw droomgazon realiseren in Weert, Stramproy, Nederweert, Tungelroy of Swartbroek.

In Weert en omgeving hebben wij al vele werken afgeleverd!

Wilt u door Tindemans Graszoden in Weert een nieuw gazon laten aanleggen dan kunt u kiezen uit meerdere opties:

Indien u kiest voor onze legservice komen wij graag van tevoren bij u op locatie kijken. We bespreken samen met u de werkzaamheden en stellen u graag op de hoogte van de kosten.

Meer informatie

Vraag nu gratis informatie aan en maak vrijblijvend een afspraak voor graszoden laten leggen in Weert. Wij komen op voorhand bij u op locatie kijken, zodat u zeker bent van de juiste prijsofferte. We stellen u tevens op de hoogte van de werkzaamheden die worden uitgevoerd en plannen samen een geschikte datum in. Neem contact met ons op via ons contactformulier, mailadres of telefonisch.

Advies nodig?

+31 (0) 6 15541843

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
di
26
mrt
wo
27
mrt
do
28
mrt
vr
29
mrt
di
2
apr
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2