Graszoden Weert?

Kom je uit de omgeving van Weert en bent je op zoek naar graszoden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al meerdere jaren ervaring in het leveren en aanleggen van graszoden in Weert en omstreken. Aangezien we gevestigd zijn in het Limburgse Nederweert, zijn we vaak actief in deze regio. Ook snel genieten van een nieuw stuk groen in jouw tuin? Lees dan snel verder.

Wil je een groene graszoden Weert of omgeving?

Tindemans Graszoden garandeer je van een gazon met de mooiste graszoden in Weert zonder netten, donkergroen van kleur en absoluut onkruid vrij. Onze graszoden begaan een kweekproces van maar liefst 12 maanden, voordat ze gelegd worden. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen betreft de graszoden. Binnen één werkdag sturen wij je een bericht met de prijs. Wij werken met vaste vooraf gestelde prijzen dus er komen geen bijkomende kosten bij! Wie weet kunnen wij binnen korte tijd jouw droomgazon realiseren in Weert, Stramproy, Nederweert, Tungelroy of Swartbroek. 

In Weert en omgeving hebben wij al vele werken afgeleverd!

Wil je door Tindemans Graszoden in Weert een nieuw gazon laten aanleggen dan kun je kiezen uit meerdere opties: 

Indien je kiest voor onze legservice komen wij graag van tevoren bij jou op locatie kijken. We bespreken samen de werkzaamheden en stellen je graag op de hoogte van de kosten. 

Meer informatie

Vraag nu gratis informatie aan en maak vrijblijvend een afspraak voor graszoden laten leggen in Weert. Wij komen op voorhand bij jou op locatie kijken, zodat je zeker bent van de juiste prijsofferte. We stellen je tevens op de hoogte van de werkzaamheden die worden uitgevoerd en plannen samen een geschikte datum in. Neem contact met ons op via ons contactformulier, mailadres of telefonisch. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers