Graszoden Asten

Zoek je graszoden in Asten? Tindemans Graszoden levert graszoden in Asten en omstreken. Wij zijn veelal actief in Brabant en Limburg, maar ook in Duitsland en België zijn we te vinden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel het leveren van graszoden als in de aanleg hiervan. Wil je graszoden laten leggen in Asten? Dan informeren wij je graag over de mogelijkheden. 

Graszoden bezorgen

Ben je geïnteresseerd in onze bezorgservice voor graszoden? Dan kun je direct een bestelling plaatsen via onze website. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst voor graszoden leveren, gaan wij deze inplannen op de gewenste datum. De levering van de graszoden vindt plaats met eigen transport en chauffeur. Voor advies over het leggen van graszoden, kun je ons zelf graszoden leggen stappenplan bekijken. 

Graszoden laten leggen Asten

Laat je de graszoden in Asten liever leggen door een professional? Dat is ook mogelijk door Tindemans Graszoden. Wij leggen dagelijks vele tuinen aan met graszoden. Indien nodig verwijderen we het oude gazon, voeren nieuwe grond aan en maken de grond graszoden-klaar. Na al deze stappen rollen we de nieuwe graszoden uit en geven je tips en advies over het onderhoud. Ook bij onze legservice krijgt je een gratis onderhoudskalender. 

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar meer informatie over graszoden in Asten leveren of leggen én wat het kostenplaatje hiervan is. Hoewel er al veel informatie op onze website te vinden is, staan wij je natuurlijk ook persoonlijk te woord. Via ons telefoonnummer kun je ons zes dagen per week bereiken. Een bericht sturen kan via het contactformulier of e-mailadres 24/7. Ons team staat graag voor je klaar voor advies en informatie over graszoden. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Na verschillende bedrijven aan de telefoon gehad te hebben met een bepaalde vraag, kwam ik uit bij Tindemans. Top bedrijf. Ben meteen goed geholpen door de vriendelijke dame aan de telefoon. Wat een verschil met de andere bedrijven wat ik gesproken heb ( in zeer positieve zin! ) Echt een aanrader voor als je mooi gras nodig hebt.

5/5
Jelle Gootjes

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers