Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Asten

Zoek je graszoden in Asten? Tindemans Graszoden levert graszoden in Asten en omstreken. Wij zijn veelal actief in Brabant en Limburg, maar ook in Duitsland en België zijn we te vinden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor zowel het leveren van graszoden als in de aanleg hiervan. Wil je graszoden laten leggen in Asten? Dan informeren wij je graag over de mogelijkheden.

Graszoden bezorgen

Ben je geïnteresseerd in onze bezorgservice voor graszoden? Dan kun je direct een bestelling plaatsen via onze website. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst voor graszoden leveren, gaan wij deze inplannen op de gewenste datum. De levering van de graszoden vindt plaats met eigen transport en chauffeur. Voor ander advies voor het leggen van graszoden, kun je ons zelf graszoden leggen stappenplan bekijken.

Graszoden laten leggen Asten

Laat je de graszoden in Asten liever leggen door een professional? Dat is ook mogelijk door Tindemans Graszoden. Wij leggen dagelijks vele tuinen aan met graszoden. Indien nodig verwijderen we het oude gazon, voeren nieuwe grond aan en maken de grond graszoden-klaar. Na al deze stappen rollen we de nieuwe graszoden uit en geven je tips en advies over het onderhoud. Ook bij onze legservice krijgt je een gratis onderhoudskalender.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar meer informatie over graszoden in Asten leveren of leggen én wat het kostenplaatje hier van is. Hoewel er al veel informatie op onze website te vinden is, staan wij je natuurlijk ook persoonlijk te woord. Via ons telefoonnummer kunt u ons zes dagen per week bereiken. Een bericht sturen kan via het contactformulier of e-mailadres 24/7. Ons team staat graag voor je klaar voor advies en informatie over graszoden.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2