Graszoden Roermond?

Tindemans Graszoden is het ideale bedrijf die graag graszoden voor je komt leveren en leggen in de omgeving van Roermond. Door onze vakkundigheid zijn wij een erkende graszodenspecialist in zowel Zuid-Limburg, als België en Duitsland. Zo zijn wij regelmatig actief voor het leggen of leveren van graszoden in Roermond en/of omstreken. 

De perfecte grasmat in Roermond bij jou in de tuin!

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. Alle graszoden van Tindemans Graszoden begaan een kweekproces van minstens 12 maanden en bevatten geen netten. Hierdoor ben je verzekerd van een sterke en gezonde grasmat, onkruidvrij bij jou in de tuin. Wil je nou ook een stevige, donkergroene grasmat laten leggen bij jou in Roermond? Tindemans Graszoden staat je graag te woord voor advies en informatie! 

Graszoden Roermond, zelf aan de slag?

Ben je zelf handig genoeg of wil je liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Tindemans Graszoden de graszoden bij jou thuis komen bezorgen. De graszoden voor in jouw tuin dienen minstens 24 uur van tevoren besteld te worden. Na onze bevestiging worden onze verse premium graszoden bij jou thuisbezorgd. Nadat de graszoden bij jou thuis zijn gelost ontvang je van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet je meteen op welke wijze je het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen. 

Naast het leveren en leggen van Graszoden in Roermond, leggen en leveren wij ook graszoden in Herkenbosch, Asenray en Maasniel. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens