Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Roermond?

Tindemans Graszoden is het ideale bedrijf die graag graszoden voor u komt leveren en leggen in de omgeving van Roermond. Door onze vakkundigheid zijn wij een erkende graszodenspecialist in zowel Zuid-Limburg, als België en Duitsland. Zo zijn wij regelmatig actief voor het leggen of leveren van graszoden in Roermond en/of omstreken.

De perfecte grasmat in Roermond bij u in de tuin!

Voor de succesvolle aanleg van een nieuw gazon is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige graszoden. De graszoden dienen vers en in een goede conditie te zijn zodat ze direct nieuwe wortels beginnen te vormen. Alle graszoden van Tindemans Graszoden begaan een kweekproces van minstens 12 maanden en bevatten geen netten. Hierdoor bent u verzekerd van een sterke en gezonde grasmat, onkruidvrij bij u in de tuin. Wil u nou ook een stevige, donker groene grasmat latten leggen bij u in Roermond? Tindemans Graszoden staat u graag te woord voor advies en informatie!

Graszoden Roermond: zelf aan de slag?

Bent u zelf handig genoeg of wilt u liever wat kosten besparen en zelf het gazon aanleggen? Dan kan Tindemans Graszoden de graszoden bij u thuis komen bezorgen. De graszoden voor in uw tuin dienen minstens 24 uur van tevoren besteld te worden. Na onze bevestiging worden onze verse premium graszoden bij u thuis bezorgd. Nadat de graszoden bij u thuis zijn gelost ontvangt u van onze medewerker nog korte instructies. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste de graszoden kunt leggen en verzorgen.

Naast het leveren en leggen van Graszoden in Roermond, leggen en leveren wij ook graszoden in Herkenbosch, Asenray en Maasniel. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
26
okt
wo
27
okt
do
28
okt
vr
29
okt
di
2
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2