Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Maarheeze

Bent u woonachtig in de omgeving van Maarheeze en is uw tuin toe aan een nieuwe grasmat? Tindemans Graszoden is de juiste partij om uw tuin te voorzien van een frisse groene grasmat. Doordat wij gevestigd zijn in Nederweert is het dagelijks mogelijk om de graszoden te laten bezorgen in Maarheeze. Hierna kunt u er voor kiezen op de graszoden zelf te leggen of de graszoden te laten leggen door Tindemans Graszoden. Indien u de graszoden graag vakkundig wilt laten leggen komen wij graag bij u thuis kijken naar de situatie. Hierna sturen we een vrijblijvende offerte en bij akkoord kunnen we direct een datum prikken voor de realisatie.

Gazon vernieuwen Maarheeze

Is uw gazon niet meer mooi en heeft u er al voor een kapitaal aan graszaad, bemesting en kalk op gestrooid, maar is het resultaat helaas niet verbeterd? De kans bestaat dat de grond onder de graszoden niet meer goed is. Dit kan verschillende redenen hebben. De grond kan na verloop van tijd dicht gaan zitten, de pH-waarde kan niet goed zijn en/of de voeding van de grond kan te arm of te rijk zijn. Het is daarom belangrijk om eerst te achterhalen waarom uw huidige gazon niet meer goed groeit voordat u uw nieuwe gras in Maarheeze gaat vervangen.

Nieuwe graszoden Maarheeze

Tindemans Graszoden heeft al vele jaren ervaring in graszoden leggen en leveren, ook in Maarheeze. Laat u nieuwe graszoden in Maarheeze leggen of leveren door ons? Dan bent u verzekerd van een mooie grasmat waar u jarenlang plezier van heeft. Wij geven u namelijk graag tips en advies over de aanleg en onderhoud van graszoden. Ook kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hier krijgt u een aantal keer per jaar de laatste tips en weetjes over graszoden.

Bent u geïnteresseerd in graszoden in Maarheeze? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen via onze website.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2