Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden leggen Budel

Is het gras in Budel altijd groener aan de overkant? Bij de gezonde grasmatten van Tindemans Graszoden  is dit niet het geval. Door ons langdurige kweekproces, circa 12 maanden, bevatten onze grasmatten alle ingrediënten die nodig zijn voor een geschikte en stevige grasmat. Hierdoor blijft de groene kleur stralend. Onze velden bevinden zich in het Brabantse Someren, maar wij leggen geregeld graszoden in Budel, gemeente Cranendonck.

Onderhoud graszoden Budel

Het grote voordeel aan graszoden zijn de vaste matten die al wortels bevatten. Gras zaaien is vaak een tijdrovende klus en laat u maanden wachten op een strak en groen gazon. Bij Tindemans Graszoden kunt u al binnen één dag genieten van een groen gevulde oppervlakte. Het is wel van belang dat u het gras van het juiste onderhoud voorziet, het blijft immers een natuurproduct. Vooral in de eerste weken is water van essentieel belang. Door de hydratatie van het water kunnen de wortels goed aanhechten en blijft de kleur zoals het hoort. Tevens is bemesten sterk aan te raden. Hierdoor krijgen de graszoden namelijk de extra mineralen om de groei te bevorderen. Indien u twijfels hebt over het onderhoud of vragen over graszoden in Budel, kunt u contact met ons opnemen.

De service van Tindemans Graszoden

Graszoden leggen in Budel en omstreken is voor ons bekend terrein. Doordat wij al vele projecten hebben mogen waarmaken, weten vele dat service hoog in het vaandel staat bij ons. En om u deze beste service te verlenen, komen wij gratis bij u langs voor een adviesgesprek. Aan de hand van uw wensen en behoeften, maken wij dan een passende offerte. Kunt u niet meer wachten? Maak dan nu een afspraak en laat dan uw graszoden leggen in Budel door de grasspecialisten van Tindemans Graszoden. Neem direct contact met ons op!

Wij zijn ook voor u bereikbaar in Maarheeze, Soerendonk, Gastel en Budel-Dorpplein.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
26
okt
wo
27
okt
do
28
okt
vr
29
okt
di
2
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2