Graszoden leggen Budel

Is het gras in Budel altijd groener aan de overkant? Met de gezonde grasmatten van Tindemans Graszoden is dit niet het geval. Door ons langdurige kweekproces, circa 12 maanden, bevatten onze grasmatten alle ingrediënten die nodig zijn voor een geschikte en stevige grasmat. Hierdoor blijft de groene kleur stralend. Onze velden bevinden zich in het Brabantse Someren, maar wij leggen geregeld graszoden in Budel, gemeente Cranendonck.

Onderhoud graszoden Budel

Het grote voordeel aan graszoden zijn de vaste matten die al wortels bevatten. Gras zaaien is vaak een tijdrovende klus en laat je maanden wachten op een strak en groen gazon. Bij Tindemans Graszoden kun je al binnen één dag genieten van een groen gevulde oppervlakte. Het is wel van belang dat je het gras van het juiste onderhoud voorziet, het blijft immers een natuurproduct. Vooral in de eerste weken is water van essentieel belang. Door de hydratatie van het water kunnen de wortels goed aanhechten en blijft de kleur zoals het hoort. Tevens is bemesten sterk aan te raden. Hierdoor krijgen de graszoden namelijk de extra mineralen om de groei te bevorderen. Indien je twijfels hebt over het onderhoud of vragen over graszoden in Budel, kun je contact met ons opnemen.

De service van Tindemans Graszoden

Graszoden leggen in Budel en omstreken is voor ons bekend terrein. Doordat wij al vele projecten hebben mogen waarmaken, weten vele dat service hoog in het vaandel staat bij ons. En om je deze beste service te verlenen, komen wij gratis bij je langs voor een adviesgesprek. Aan de hand van de wensen en behoeften, maken wij dan een passende offerte. Kun je niet meer wachten? Maak dan nu een afspraak en laat dan graszoden leggen in Budel door de grasspecialisten van Tindemans Graszoden. Neem direct contact met ons op!

Wij zijn ook voor je bereikbaar in Maarheeze, Soerendonk, Gastel en Budel-Dorpplein.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops