Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Valkenburg: aanleg of bezorgservice

Bent u uw oude gazon in Valkenburg helemaal zat of wilt u een nieuw grasveld bij u in de tuin? Dan zijn graszoden waarschijnlijk de oplossing voor u! Graszoden zijn dichte matten gras die dagvers worden gesneden om uiteindelijk bij u of bij iemand anders in de tuin te plaatsen. Samen met een team van specialisten leggen wij dagelijks graszoden in Zuid-Limburg, ook in en rondom Valkenburg. Wilt u een nieuw gazon laten aanleggen in Valkenburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Graszoden Valkenburg

Wilt u graag een nieuwe grasmat in Valkenburg, maar weet u niet hoe u dit verwezenlijken? Schakel dan de hulp in van Tindemans Graszoden Limburg. Als echte vakspecialisten weten wij exact hoe het proces van nieuwe graszoden leggen gaat. Zo kunt u bij ons terecht voor advies over het zelf leggen van graszoden, maar ook het laten aanleggen van zoden. Vaak is de grond in Valkenburg van een stugge structuur, te verstaan als leemgrond. Deze grond is minder goed voor de graszoden, waardoor het resultaat niet altijd naar behoren is. Om u toch van het juiste resultaat te voorzien, kiezen wij voor een andere zwarte aarde wat de groei van de graszoden bevorderd.

Afgeronde projecten

Wilt u graag meer weten over het eindresultaat van graszoden? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Wij hebben al vele tuinen, van groot tot klein, mogen voorzien van een nieuwe grasmat. Zo hebben wij ook al diverse graszoden gelegd in Valkenburg. Geïnteresseerd in nieuwe graszoden Valkenburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons e-mailadres, contactformulier of telefoonnummer.

Wilt u uw (nieuwe) graszoden in Valkenburg ook groen en gezond houden? Download dan hier onze onderhoudskalender.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
30
nov
wo
1
dec
do
2
dec
vr
3
dec
di
7
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2