Graszoden Valkenburg: aanleg of bezorgservice

Ben je jouw oude gazon in Valkenburg helemaal zat of wil je een nieuw grasveld bij jou in de tuin? Dan zijn graszoden waarschijnlijk de oplossing voor jou! Graszoden zijn dichte matten gras die dagvers worden gesneden om uiteindelijk bij jou of bij iemand anders in de tuin te plaatsen. Samen met een team van specialisten leggen wij dagelijks graszoden in Zuid-Limburg, ook in en rondom Valkenburg. Wil je een nieuw gazon laten aanleggen in Valkenburg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Graszoden Valkenburg

Wil je graag een nieuwe grasmat in Valkenburg, maar weet je niet hoe je dit moet verwezenlijken? Schakel dan de hulp in van Tindemans Graszoden Limburg. Als echte vakspecialisten weten wij exact hoe het proces van nieuwe graszoden leggen gaat. Zo kun je bij ons terecht voor advies over het zelf leggen van graszoden, maar ook het laten aanleggen van graszoden. Vaak is de grond in Valkenburg van een stugge structuur, te verstaan als leemgrond. Deze grond is minder goed voor de graszoden, waardoor het resultaat niet altijd naar behoren is. Om je toch van het juiste resultaat te voorzien, kiezen wij voor een andere zwarte aarde wat de groei van de graszoden bevorderd. 

Afgeronde projecten

Wil je graag meer weten over het eindresultaat van graszoden? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Wij hebben al vele tuinen, van groot tot klein, mogen voorzien van een nieuwe grasmat. Zo hebben wij ook al diverse graszoden gelegd in Valkenburg. Geïnteresseerd in nieuwe graszoden Valkenburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons e-mailadres, contactformulier of telefoonnummer. 

Wil je jouw (nieuwe) graszoden in Valkenburg ook groen en gezond houden? Download dan hier onze onderhoudskalender. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snelle dienst. Verder dan vers kan niet. Zeer goede ontvangst en afhandeling ophalen van grasmatten.

5/5
Guido Tielemans

De graszoden zijn goed aangeslagen! Goede uitleg gekregen omtrent het plaatsen en behandelen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en goed bedrijf.

5/5
Conny Elizabeth Tromp

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms