Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Heeze kopen?

Graszoden Heeze gezocht? Zoek dan niet verder. Vlakbij Heeze bevindt zich Tindemans Graszoden, het bedrijf dat al verschillende jaren bekend is met graszoden. Onze graszoden, gekweekt op Brabantse bodem, begaan een langdurig kweekproces voor het beste resultaat. Wij zijn niet voor niks het adres voor topkwaliteit graszoden, geleverd en gelegd. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen omtrent graszoden of benieuwd naar de kosten, lees dan snel verder.

Voorbereidingen van graszoden Heeze?

Indien u zelf aan de slag gaat met graszoden leggen, is het handig om te weten hoe u dit moet gaan doen. Voor degene die nog nooit gras hebben gelegd of nog wat advies willen, hebben wij het zelf graszoden leggen stappenplan geschreven. Wij kunnen de graszoden bij u aan huis leveren of u kunt ze afhalen op onze locatie, zodat u direct aan de slag kunt met graszoden. Tevens kunt u diverse grondsoorten bij ons bestellen, zodat u zeker bent van een juiste ondergrond. Deze kunnen we samen met de graszoden en bemesting meeleveren.

Waarom kiezen voor Tindemans Graszoden?

Het is erg belangrijk uw gazon zorgvuldig aan te leggen. Een juiste ondergrond, lang gekweekte graszoden en de juiste legwijze, zijn namelijk de succesfactor voor een stralend gazon. Wij vinden het van belang dat het gras jarenlang meegaat in uw (voor)tuin of terrein. Wilt u uw wensen bespreken met betrekking tot graszoden? Dan kunt u zes dagen per week telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u 24/7 een bericht sturen via het contactformulier of e-mailadres. Uw stralende graszoden in Heeze of omgeving begint met het juiste bedrijf!

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2