Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Maastricht?

Graszoden Maastricht door Tindemans Graszoden uit Limburg? Al vele jaren leggen en bezorgen wij graszoden dagelijks in Limburg en omstreken, zo ook in Maastricht. Wij kunnen u uitstekend adviseren bij het kiezen van de juiste service; afhaal- of bezorgen en het aanleggen. Of u nu graszoden als bedrijf of als particulier wilt laten leveren, wij geven u graag een vrijblijvend advies omtrent graszoden.

Graszoden Maastricht: kosten

Voordat u nieuwe graszoden gaat of laat leggen, bent u natuurlijk benieuwd naar het kostenplaatje. Via onze online rekenmodule kunt u gemakkelijk een prijsberekening maken. Uiteindelijk kunt u de aanvraag versturen, waarna u een automatische bevestiging krijgt. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij het leveren van graszoden in Maastricht. Wilt u liever uw nieuwe grasveld laten aanleggen door ons? Vraag dan een offerte aan, telefonisch of via het contactformulier, en beschrijf de benodigde werkzaamheden. Aan de hand van de door u gegeven informatie maken wij een passende offerte voor graszoden leggen.

Vrijblijvend advies graszoden leggen

Weet u al precies welke werkzaamheden er moeten gebeuren of heeft u nog helemaal geen idee? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar om u hiermee te helpen. Ondertussen kunt u alvast een kijkje nemen in ons portfolio van de opgeleverde projecten, ook van graszoden in Maastricht. Heeft u vragen met betrekking tot het onderhoud van de graszoden? Dan helpen wij u ook graag verder.

Graszoden Maastricht

Benieuwd naar de kosten voor graszoden in Maastricht? Via onze online rekenmodule kunt u gemakkelijk rechtstreeks een prijs opvragen en uw offerte/aanvraag versturen. Bovendien zijn we zes dagen per week telefonisch bereikbaar. Zo kunt u te allen tijde bij ons terecht voor uw vragen en/of bestellingen.

U kunt ons bereiken op ons e-mailadres, ons telefoonnummer of via het contactformulier de website.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2