Graszoden Maastricht

Graszoden Maastricht door Tindemans Graszoden uit Limburg? Al vele jaren leggen en bezorgen wij graszoden dagelijks in Limburg en omstreken, zo ook in Maastricht. Wij kunnen je uitstekend adviseren bij het kiezen van de juiste service; afhaal- of bezorgen en het aanleggen. Of je nu graszoden als bedrijf of als particulier wilt laten leveren, wij geven je graag een vrijblijvend advies omtrent graszoden. 

Graszoden Maastricht, kosten

Voordat je nieuwe graszoden gaat of laat leggen, ben je natuurlijk benieuwd naar het kostenplaatje. Via onze online rekenmodule kun je gemakkelijk een prijsberekening maken. Uiteindelijk kun je de aanvraag versturen, waarna je een automatische bevestiging krijgt. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij het leveren van graszoden in Maastricht. Wil je liever jouw nieuwe grasveld laten aanleggen door ons? Vraag dan een offerte aan, telefonisch of via het contactformulier, en beschrijf de benodigde werkzaamheden. Aan de hand van de door jou gegeven informatie maken wij een passende offerte voor graszoden leggen. 

Vrijblijvend advies graszoden leggen

Weet je al precies welke werkzaamheden er moeten gebeuren of heb je nog helemaal geen idee? Wij zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar om je hiermee te helpen. Ondertussen kun je alvast een kijkje nemen in ons portfolio van de opgeleverde projecten, ook van graszoden in Maastricht. Heb je vragen met betrekking tot het onderhoud van de graszoden? Dan helpen wij je ook graag verder. 

Graszoden Maastricht

Benieuwd naar de kosten voor graszoden? Via onze online rekenmodule kun je gemakkelijk rechtstreeks een prijs opvragen en jouw offerte/aanvraag versturen. Bovendien zijn we zes dagen per week telefonisch bereikbaar. Zo kun je te allen tijde bij ons terecht voor jouw vragen en/of bestellingen. 

Je kunt ons bereiken op ons e-mailadres, ons telefoonnummer of via het contactformulier de website. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms