Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Geldrop

Graszoden in Geldrop aan huis geleverd? Zoek dan niet verder, Tindemans Graszoden levert en legt graszoden dagelijks aan huis. Woont u in Brabant en wilt u graszoden laten leveren in Geldrop? Laat dan uw grasmatten door onze vrachtwagen aan huis bezorgen. Door middel van een elektrische palletwagen zetten we de graszoden zo dicht mogelijk op de gewenste plek. Liever u graszoden laten leggen? Bij Tindemans Graszoden werken we alleen maar met professionals met jarenlange ervaring in het vak. Bekijk onze mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen.

Hoge kwaliteit graszoden

Bij Tindemans Graszoden heeft u keuze uit twee verschillende soorten graszoden: speelgras en recreatiegras. Al deze graszoden zijn van uiterst hoge kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen de beste graszoden in Geldrop en omstreken. Doordat onze graszoden te allen tijde dagvers van het veld wordt gesneden, geniet u ook van de meest verse graszoden in Geldrop voor bij u in de tuin. Wij leveren 5 dagen per week graszoden in Geldrop, maar ook in Mierlo, Heeze, Leende en Eindhoven.

Wilt u liever onze A-kwaliteit graszoden laten leggen in Geldrop? Dat is ook mogelijk! Wij leggen complete grasvelden in zowel kleine als grote tuinen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag online een offerte aan

Wilt u nou ook graszoden in Geldrop laten leveren of aanleggen? Dan kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen via onze prijs bereken module op de homepagina. De prijs is afhankelijk van het aantal vierkantenmeters dat u bestelt en of u ook nog toebehoren als mest, kalk en grondstoffen nodig heeft. Vervolgens maken wij een prijsopgave voor uw graszoden in Geldrop zodat u een direct kostenplaatje heeft.

Voor meer of andere informatie over graszoden leveren in Geldrop kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u zes dagen per week graag te woord via het contactformulier, mailadres of telefoonnummer.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
26
okt
wo
27
okt
do
28
okt
vr
29
okt
di
2
nov
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2