Graszoden Geldrop

Graszoden in Geldrop aan huis geleverd? Zoek dan niet verder, Tindemans Graszoden levert en legt graszoden dagelijks aan huis. Woon je in Brabant en wil je graszoden laten leveren? Laat dan jouw graszoden door onze vrachtwagen aan huis bezorgen. Door middel van een elektrische palletwagen zetten we de graszoden zo dicht mogelijk op de gewenste plek. Liever je graszoden laten leggen? Bij Tindemans Graszoden werken we alleen maar met professionals met jarenlange ervaring in het vak. Bekijk onze mogelijkheden en wat we voor jouw kunnen betekenen.

Hoge kwaliteit graszoden

Bij Tindemans Graszoden heb je keuze uit twee verschillende soorten graszoden: speelgras en recreatiegras. Al deze graszoden zijn van uiterst hoge kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen de beste graszoden in Geldrop en omstreken. Doordat onze graszoden te allen tijde dagvers van het veld wordt gesneden, geniet je ook van de meest verse graszoden in Geldrop voor bij je in de tuin. Wij leveren 5 dagen per week graszoden, maar ook in Mierlo, Heeze, Leende en Eindhoven.

Wil je liever onze A-kwaliteit graszoden laten leggen. Dat is ook mogelijk! Wij leggen complete grasvelden in zowel kleine als grote tuinen. Neem contact op voor de mogelijkheden van Tindemans Graszoden.

Vraag online een offerte aan

Wil je nou ook graszoden in Geldrop laten leveren of aanleggen? Dan kun je gemakkelijk en snel een offerte aanvragen via onze prijs bereken module op de homepagina. De prijs is afhankelijk van het aantal vierkantenmeters dat je bestelt en of je ook nog toebehoren als mest, kalk en grondstoffen nodig hebt. Vervolgens maken wij een prijsopgave voor jouw graszoden in Geldrop zodat je een direct kostenplaatje hebt.

Voor meer of andere informatie over graszoden leveren kun je altijd contact opnemen. Wij staan je zes dagen per week graag te woord via het contactformulier, mailadres of telefoonnummer.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Onlangs gazon laten leggen door Tindemans. Zeer professioneel en klantgericht tegen een aantrekkelijke prijs. Resultaat is werkelijk prachtig. Enthousiaste en kundige mensen, allemaal. Kan ik iedereen aanbevelen.

5/5
Jannis Deeleman

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx