Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Horst?

Als u graszoden wilt laten leggen of leveren in Horst, dan bent u bij Tindemans Graszoden aan het juiste adres.  Door vele jaren ervaring in het leveren en leggen van graszoden kunnen wij u precies verder helpen waar nodig is. Of u nu alleen graszoden wilt laten leveren of het wilt laten leggen door Tindemans Graszoden, samen kijken we graag met u naar de mogelijkheden voor graszoden in Horst. Kiest u voor graszoden, dan helpen wij u verder!

Meer dan alleen graszoden bij Tindemans

Wanneer er graszoden gelegd worden, dient er eerst een goede voorbereiding worden gedaan. De succesfactor van uw gras is namelijk de ondergrond. Om te weten of u over de juiste ondergrond beschikt, helpen wij u graag verder. Door middel van foto’s of een adviesgesprek kunnen wij u exact vertellen welke voorbereidingen er moeten worden genomen. Regel 1: een zwarte grond is noodzakelijk. Wij raden aan om te kiezen voor een bemeste teelaarde, deze is ook verkrijgbaar bij Tindemans Graszoden. Voor meer informatie over de voorbereidingen van graszoden in Horst, kunt u het beste contact met ons opnemen. Verder kunt u ons zelf graszoden leggen stappenplan lezen indien uzelf aan de slag gaat.

Graszoden laten leggen Horst

Wilt u zeker zijn van de juiste materialen en ondergrond, dan kunt u het beste uw gras laten leggen door Tindemans Graszoden. Wij zijn namelijk al vele jaren actief met het leggen van graszoden. Neem eens een kijkje in ons portfolio, hier ziet u voorgaande projecten die wij door de jaren heen hebben verwezenlijkt. Verder willen we u helpen met het gazon gezond en mooi te houden. Hoe u dit het beste kunt doen, leest u in onze onderhoudskalender.

Ook graszoden laten leggen in Horst? Neem dan contact op met Tindemans Graszoden. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2