Graszoden Limburg?

Graszoden Limburg koop je bij Tindemans Graszoden uit Nederweert. Wij leveren en leggen graszoden in geheel Limburg, dus ook bij jou in de buurt. Door middel van eigen transport kunnen wij dagelijks graszoden leveren bij jou. Graszoden afhalen in Limburg is mogelijk in Nederweert, Susteren en Voerendaal.  Tindemans Graszoden werkt alleen met A-kwaliteit graszoden en streeft naar het beste resultaat.

Graszoden leveren Limburg

Ga je graag zelf aan de slag met graszoden leggen, maar wil je de graszoden wel aan huis geleverd hebben? Kies dan voor onze bezorgservice. Voor een klein extra bedrag worden de graszoden bij jou aan huis geleverd. Wij leveren 5 dagen per week en geven je graag nog extra advies over het aanleggen en het onderhoud. Heb je maar een klein aantal graszoden nodig? Je kunt de graszoden ook bij één van onze afhaallocaties ophalen. Wij hebben afhaallocaties in Nederweert, Susteren en Voerendaal.

Graszoden (laten) leggen bij jou in de buurt!

Wanneer je een nieuw gazon gaat leggen, is het fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn. Zo bieden wij diverse diensten aan, namelijk onze bezorg- en afhaalservice en onze legservice. Hierdoor ben je vrij flexibel in jouw keuze. Wij bespreken graag met jou de werkzaamheden en mogelijkheden voor graszoden. Bij ons kun je vertrouwen op een mooie grasmat waar je lang plezier van hebt.

Tindemans Graszoden

Tindemans Graszoden is gevestigd in Midden-Limburg, hierdoor zijn we altijd op korte tijd bij jou op locatie. We leveren en leggen graszoden van Maastricht tot Venlo, van Heerlen tot Roermond en van Wessem tot Stein. Ben je dus op zoek naar een nieuwe graszoden, dan helpen wij je graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer en op het mailadres info@tindemansgraszoden.nl.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

De graszoden zijn snel en vakkundig gelegd ! We hopen dan ook dat het goed aan gaat wortelen. Er wordt op advies goed bewaterd.

5/5
Bep van Doorn

Na verschillende bedrijven aan de telefoon gehad te hebben met een bepaalde vraag, kwam ik uit bij Tindemans. Top bedrijf. Ben meteen goed geholpen door de vriendelijke dame aan de telefoon. Wat een verschil met de andere bedrijven wat ik gesproken heb ( in zeer positieve zin! ) Echt een aanrader voor als je mooi gras nodig hebt.

5/5
Jelle Gootjes

Als tuinaannemer werken wij al jaren samen met Tindemans Graszoden. De service is uitstekend en het gras van erg goede kwaliteit.

5/5
Bart Meers