Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Limburg?

Graszoden Limburg koopt u bij Tindemans Graszoden uit Nederweert. Wij leveren en leggen graszoden in geheel Limburg, dus ook bij u in de buurt. Door middel van eigen transport kunnen wij dagelijks graszoden leveren bij u in Limburg. Graszoden afhalen Limburg is mogelijk in Nederweert en Voerendaal.  Tindemans Graszoden werkt alleen met A-kwaliteit graszoden en streeft naar het beste resultaat.

Graszoden leveren Limburg

Gaat u graag zelf aan de slag met graszoden leggen, maar wilt u de graszoden wel aan huis geleverd hebben? Kies dan voor onze bezorgservice in Limburg. Voor een klein extra bedrag worden de graszoden bij u aan huis geleverd. Wij leveren 5 dagen per week en geven u graag nog extra advies over het aanleggen en het onderhoud. Heeft u maar een klein aantal graszoden nodig? U kunt de graszoden ook bij één van onze afhaallocaties ophalen. Wij hebben een afhaallocatie in Nederweert en Voerendaal.

Graszoden (laten) leggen bij u in de buurt!

Wanneer u een nieuw gazon gaat leggen in Limburg, is het fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn. Zo bieden wij diverse diensten aan, namelijk onze bezorg- en afhaalservice en onze legservice. Hierdoor bent u vrij flexibel in uw keuze. Wij bespreken graag met u de werkzaamheden en mogelijkheden voor graszoden Limburg. Bij ons kunt u vertrouwen op een mooie grasmat in Limburg waar u lang plezier van heeft.

Tindemans Graszoden

Tindemans Graszoden is gevestigd in Midden-Limburg, hierdoor zijn we altijd op korte tijd bij u op locatie. We leveren en leggen graszoden van Maastricht tot Venlo, van Heerlen tot Roermond en van Wessem tot Stein. Bent u dus op zoek naar een nieuwe graszoden in Limburg of omstreken, dan helpen wij u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer en op het mailadres info@tindemansgraszoden.nl.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2