Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Limburg?

Graszoden Limburg koopt u bij Tindemans Graszoden uit Nederweert. Wij leveren en leggen graszoden in geheel Limburg, dus ook bij u in de buurt. Door middel van eigen transport kunnen wij dagelijks graszoden leveren bij u in Limburg. Graszoden afhalen Limburg is mogelijk in Nederweert en Voerendaal.  Tindemans Graszoden werkt alleen met A-kwaliteit graszoden en streeft naar het beste resultaat.

Graszoden leveren Limburg

Gaat u graag zelf aan de slag met graszoden leggen, maar wilt u de graszoden wel aan huis geleverd hebben? Kies dan voor onze bezorgservice in Limburg. Voor een klein extra bedrag worden de graszoden bij u aan huis geleverd. Wij leveren 5 dagen per week en geven u graag nog extra advies over het aanleggen en het onderhoud. Heeft u maar een klein aantal graszoden nodig? U kunt de graszoden ook bij één van onze afhaallocaties ophalen. Wij hebben een afhaallocatie in Nederweert en Voerendaal.

Graszoden (laten) leggen bij u in de buurt!

Wanneer u een nieuw gazon gaat leggen in Limburg, is het fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn. Zo bieden wij diverse diensten aan, namelijk onze bezorg- en afhaalservice en onze legservice. Hierdoor bent u vrij flexibel in uw keuze. Wij bespreken graag met u de werkzaamheden en mogelijkheden voor graszoden Limburg. Bij ons kunt u vertrouwen op een mooie grasmat in Limburg waar u lang plezier van heeft.

Tindemans Graszoden

Tindemans Graszoden is gevestigd in Midden-Limburg, hierdoor zijn we altijd op korte tijd bij u op locatie. We leveren en leggen graszoden van Maastricht tot Venlo, van Heerlen tot Roermond en van Wessem tot Stein. Bent u dus op zoek naar een nieuwe graszoden in Limburg of omstreken, dan helpen wij u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op ons telefoonnummer en op het mailadres info@tindemansgraszoden.nl.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
28
sep
wo
29
sep
do
30
sep
vr
1
okt
di
5
okt
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2