Graszoden Landgraaf

Overweeg je graszoden te (laten) leggen in Landgraaf of omgeving? Dan is Tindemans Graszoden hét bedrijf wat je zoekt. Door onze centrale basis in Midden-Limburg. Wij kunnen altijd snel bij jou op locatie zijn. Wij leveren dagelijks graszoden in Landgraaf. Ook in Kerkrade, Heerlen en Brunssum zijn wij regelmatig actief. Met vele jaren ervaring als graszodenspecialist ben je bij ons verzekerd van de beste graszoden.

Tindemans Graszoden Limburg

Wil je nieuwe graszoden laten bezorgen door een erkend graszodenbedrijf? Bij Tindemans Graszoden hoef je nooit lang te wachten op jouw grasmatten. Onze graszoden worden door middel van een vrachtwagen gelost. Hierna met een elektrische palletwagen op de juiste plek geplaatst. Wij denken daarnaast graag met je mee over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe je de grond kunt voorbewerken. Tevens geven wij gratis advies over hoe je de graszoden zelf aan kunt leggen en hoe het gras jarenlang gezond meegaat.

Tindemans Graszoden is veelal werkzaam in Landgraaf en regio. Hierdoor zijn we bekend met de grond in Zuid-Limburg. Zo weten we als geen ander hoe je deze het beste kunt bewerken. Liever de graszoden door ons te laten leggen? Vraag naar de mogelijkheden.

Graszoden Landgraaf?

Wij leveren graszoden, mits het niet vriest en té nat is. Gras leggen kan namelijk het gehele jaar. Afhankelijk van de temperaturen en de andere weersomstandigheden kun je door ons graszoden laten leggen of laten leveren. Neem eens een kijkje in ons portfolio naar onze voorgaande projecten die wij hebben afgerond.

We horen graag waar we je mee van dienst kunnen zijn voor het leveren en/of aanleggen van graszoden bij jou thuis.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz