Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Landgraaf

Overweegt u graszoden te (laten) leggen in Landgraaf of omgeving? Of bent u op zoek naar het bedrijf dat grond bij u aan huis levert? Dan is Tindemans Graszoden hét bedrijf wat u zoekt. Door onze centrale basis in Midden-Limburg, kunnen wij altijd snel bij u op locatie zijn. Wij leveren dagelijks graszoden in Landgraaf, maar ook in Kerkrade, Heerlen en Brunssum zijn wij regelmatig actief. Met vele jaren ervaring als graszodenspecialist bent u bij ons verzekerd van de beste graszoden.

Tindemans Graszoden Limburg

Wilt u nieuwe graszoden laten bezorgen in Landgraaf door een erkend graszodenbedrijf? Bij Tindemans Graszoden hoeft u nooit lang te wachten op uw grasmatten. Onze graszoden worden door middel van een vrachtwagen gelost en met de elektrische palletwagen op de juiste plek geplaatst. Wij denken daarnaast graag met u mee over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe u de grond kunt voorbewerken. Tevens geven wij gratis advies over hoe u de graszoden zelf aan kunt leggen en hoe het gras jarenlang gezond meegaat.

Tindemans Graszoden is veelal werkzaam in Landgraaf en regio. Hierdoor zijn we bekend met de grond in Zuid-Limburg en weten we als geen ander hoe u deze het beste kunt bewerken. Liever de graszoden in Landgraaf door ons te laten leggen? Vraag naar de mogelijkheden.

Graszoden Landgraaf?

Wij leveren graszoden in Landgraaf en Heerlen het gehele jaar, mits het niet vriest en té nat is. Gras leggen kan namelijk het gehele jaar. Afhankelijk van de temperaturen en de andere weersomstandigheden kunt u in deze tijd de graszoden door ons laten leggen of laten leveren. Neem eens een kijkje in ons portfolio naar onze voorgaande projecten die wij hebben afgerond.

We horen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn voor het leveren en/of aanleggen van graszoden bij u thuis.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct online uw prijs!

Eerstvolgende leverdata
wo
23
sep
do
24
sep
vr
25
sep
di
29
sep
wo
30
sep
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2