Graszoden Brunssum?

Ben je woonachtig in de omgeving van Brunssum én op zoek naar een ervaren graszodenspecialist. Dan is Tindemans Graszoden erg geschikt. Wij, van Tindemans Graszoden, vinden het belangrijk dat nieuwe graszoden mooi van kleur en stevig zijn. Graszoden zijn niet voor niets de ideale oplossing wanneer je binnen één dag wilt genieten van een groen perceel.

Tindemans Graszoden is al jaren actief in de graszodenwereld, wil je nou ook nieuwe graszoden, schakel dan Tindemans in.

Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Kwaliteit bij graszoden is uiterst belangrijk. Je wilt namelijk geen grasmat hebben welke dor uitziet. Daarom worden bij Tindemans Graszoden alle grasmatten minimaal 12 maanden gekweekt voordat ze geoogst worden. Door dit lange kweekproces worden de graszoden zo dusdanig sterk dat ze klaar zijn voor de oogst. Uiteindelijk worden ze machinaal opgerold en op pallets geplaatst, klaar voor hun eindbestemming. Of je nou onze topkwaliteit graszoden in Brunssum geleverd of gelegd wilt hebben, wij helpen je hiermee graag verder.

Graszoden leggen Brunssum

Wil je het proces graszoden leggen in Brunssum over laten aan de expert? Dan kan Tindemans Graszoden je vast en zeker verder helpen. Wij hebben al vele tuinen mogen voorzien van een nieuwe, groene en gezonde grasmat in hun voor- en achtertuin. Ook in Brunssum zijn wij geregeld actief met onze werkzaamheden om graszoden te leggen. Voor een vaste prijs komen wij de graszoden leggen. Ook een oud gazon verwijderen valt onder onze diensten.

Benieuwd naar alle werkzaamheden omtrent graszoden in Brunssum? Middels ons contactformulier kun je vrijblijvend advies en informatie opvragen. Neem ook eens een kijkje in ons portfolio. Hier zie je een greep uit onze projecten en werkzaamheden.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snelle dienst. Verder dan vers kan niet. Zeer goede ontvangst en afhandeling ophalen van grasmatten.

5/5
Guido Tielemans

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens