Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Brunssum?

Bent u woonachtig in de omgeving van Brunssum én op zoek naar een ervaren graszodenspecialist. Dan is Tindemans Graszoden erg geschikt. Wij, van Tindemans Graszoden, vinden het belangrijk dat nieuwe graszoden mooi van kleur en stevig zijn. Graszoden zijn niet voor niets de ideale oplossing wanneer u binnen één dag wilt genieten van een groen perceel.

Tindemans Graszoden is al jaren actief in de graszodenwereld, wilt u nou ook nieuwe graszoden in Brunssum, schakel dan Tindemans in.

Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Kwaliteit bij graszoden is uiterst belangrijk. U wilt namelijk geen grasmat hebben wat dor uitzien. Daarom wordt bij Tindemans Graszoden alle grasmatten minimaal 12 maanden gekweekt voordat ze geoogst worden. Door dit lange kweekproces worden de graszoden zo dusdanig sterk dat ze klaar zijn voor de oogst. Uiteindelijk worden ze machinaal opgerold en op pallets geplaatst, klaar voor hun eindbestemming. Of u nou onze topkwaliteit graszoden in Brunssum geleverd of gelegd wilt hebben, wij helpen u hiermee graag verder.

Graszoden leggen Brunssum

Wilt u het proces graszoden leggen in Brunssum over laten aan de expert? Dan kan Tindemans Graszoden u vast en zeker verder helpen. Wij hebben al vele tuinen mogen voorzien van een nieuwe groene en gezonde grasmat in hun voor- en achtertuin. Ook in Brunssum zijn wij geregeld actief met onze werkzaamheden om graszoden te leggen. Voor een vaste prijs komen wij de graszoden leggen. Ook een oud gazon verwijderen valt onder onze diensten.

Benieuwd naar alle werkzaamheden omtrent graszoden in Brunssum? Middels ons contactformulier kunt u vrijblijvend advies en informatie opvragen. Neem ook eens een kijkje in ons portfolio. Hier ziet u een greep uit onze projecten en werkzaamheden.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
30
nov
wo
1
dec
do
2
dec
vr
3
dec
di
7
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2