Graszoden Deurne: levering en legservice

Gras is vaak een belangrijk onderdeel van de tuin. Het zorgt namelijk voor een groene uitstraling die ook nog voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Aangezien gras vaak jaren meegaat, wil je natuurlijk graszoden in Deurne van hoge kwaliteit. Daarbij dient het mooi en juist in de tuin te worden gelegd. Dit is niet alleen voor het aanzicht, maar ook om de kwaliteit te bewaken. Tindemans Graszoden is je hiermee graag van dienst. Wij hebben al jarenlange ervaringen in het aanleggen van graszoden. Benieuwd naar onze service? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Jouw tuin in een nieuw jasje

Samen genieten in de tuin op de heerlijk zomerdagen of samen met de spelende (klein)kinderen. Nederlanders maken veelvuldig gebruik van de tuin. De tuin is namelijk een plek waar je samen kunt komen en genieten van de natuur. Om aan dit gewenste sfeerbeeld eer aan te doen, is een grasmat vaak onmisbaar. Dit is namelijk vaak de basis van de tuin. Of het nu een moderne tuin is of een klassieke tuin; een grasmat staat overal. Wil je graag graszoden laten leggen? Neem dan contact met ons op om jouw wensen bespreekbaar te maken.

Meer informatie over graszoden Deurne?

Bij Tindemans Graszoden heeft diverse keuzes met betrekking tot graszoden. Zo kun je namelijk ook gebruik maken van onze afhaalservice. Hierbij haal je de graszoden zelf op bij één van onze afhaallocaties in Limburg of Brabant.  Geen mogelijkheid om de graszoden zelf op te halen? Kies dan voor onze bezorgservice, wij leveren graag de graszoden bij jou aan de deur. Onze graszoden worden met een vrachtwagen gelost en zo dicht mogelijk bij het gewenste oppervlak geplaatst.

Voor meer informatie over onze diensten en graszoden, verwijzen wij je door naar ons telefoonnummer en e-mailadres. Wij zijn telefonisch zes dagen per week bereikbaar.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Onlangs gazon laten leggen door Tindemans. Zeer professioneel en klantgericht tegen een aantrekkelijke prijs. Resultaat is werkelijk prachtig. Enthousiaste en kundige mensen, allemaal. Kan ik iedereen aanbevelen.

5/5
Jannis Deeleman

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens

Vriendelijke werknemers. Keurig en efficient gewerkt volgens afspraak met fraai resultaat. Kortom wij zijn zeer tevreden.

5/5
Joop Huisman