Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Deurne: levering en legservice

Gras is vaak een belangrijk onderdeel van uw tuin. Het zorgt namelijk voor een groene uitstraling die ook nog voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Aangezien gras vaak jaren meegaat, wilt u natuurlijk grasmatten van hoge kwaliteit. Daarbij dient het mooi en juist in de tuin te worden gelegd. Dit is niet alleen voor het aanzicht, maar ook om de kwaliteit te bewaken. Tindemans Graszoden is u hiermee graag van dienst. Wij hebben al jarenlange ervaringen in het aanleggen van graszoden. Benieuwd naar onze service? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Uw tuin in een nieuw jasje

Samen genieten in de tuin op de heerlijk zomerdagen of samen met uw spelende (klein)kinderen. Nederlanders maken veelvuldig gebruik van de tuin. De tuin is namelijk een plek waar u samen kunt komen en genieten van de natuur. Om aan dit gewenste sfeerbeeld eer aan te doen, is een grasmat vaak onmisbaar. Dit is namelijk vaak de basis van uw tuin. Of het nu een moderne tuin is of een klassieke tuin; een grasmat staat overal. Wilt u graag graszoden laten leggen? Neem dan contact met ons op om uw wensen bespreekbaar te maken.

Meer informatie over graszoden Deurne?

Bij Tindemans Graszoden heeft diverse keuzes met betrekking tot graszoden. Zo kunt u namelijk ook gebruik maken van onze afhaalservice. Hierbij haalt u de graszoden zelf op bij één van onze afhaallocaties in Limburg of Brabant.  Geen mogelijkheid om de graszoden zelf op te halen? Kies dan voor onze bezorgservice, wij leveren graag de graszoden bij u aan de deur. Onze graszoden worden met een vrachtwagen gelost en zo dicht mogelijk bij het gewenste oppervlakte geplaatst.

Voor meer informatie over onze diensten en graszoden, verwijzen wij u door naar ons telefoonnummer en e-mailadres. Wij zijn telefonisch zes dagen per week bereikbaar.

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
1
feb
wo
2
feb
do
3
feb
vr
4
feb
di
8
feb
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2