Graszoden Kerkrade

Bij graszoden Kerkrade kom je al snel terecht bij Tindemans Graszoden. Wij leveren en leggen kwaliteit graszoden in Zuid-Limburg. Doordat wij dagelijks graszoden leveren kun je de graszoden altijd vers van het land thuis verwachten. Wij leveren niet alleen in Kerkrade maar ook in de omliggende plaatsen Eygelshoven, Bocholtz en Landgraaf. Graszoden leveren in Kerkrade kan dagelijks met de service van Tindemans Graszoden. Doordat wij een eigen vrachtwagen hebben kunnen we de graszoden direct in goede conditie bij jou thuis leveren. Voor prijzen over onze graszoden kun je direct vrijblijvend een prijsberekening maken via onze website.

Graszoden kopen Kerkrade

Woon je in Kerkrade en wil je graszoden kopen? Dan moet je bij Tindemans Graszoden zijn. Wij hebben al vele tuinen in Kerkrade voorzien van een nieuwe grasmat. De graszoden van Tindemans Graszoden worden dagelijks vers gesneden en bezorgd. De graszoden hebben maten van 40cm breed bij 250cm lang, hierdoor is 1 rol ook direct 1m2. De totale oppervlakte kun je berekenen door de breedte in meters te vermenigvuldigen met de lengte in meters. Via het bestelformulier kun je direct bestellen of eerst een vrijblijvende offerte aanvragen.

Levering graszoden?

Omdat wij al tientallen jaren actief zijn in Limburg, zijn wij geregeld te vinden in en rondom Kerkrade met graszoden. Wil je graag graszoden laten leveren of leggen? Ook rondom Kerkrade zijn wij vaak te vinden zoals in Landgraaf en Heerlen. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een passende offerte voor jouw graszoden. Of het nu het leveren, afhalen of leggen is: Tindemans Graszoden staat voor je klaar!

Wij zijn zes dagen per week bereikbaar via onze website, ons mailadres en via ons telefoonnummer.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Zeer fijne ervaring. Mooie prijs, duidelijke communicatie en snelle levering. Prima graszoden!

5/5
Joey van der Beek

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers