Graszoden Thorn

Kan jouw tuin wel een opknapbeurt gebruiken of heeft je nieuwe woning in Thorn nieuwe graszoden nodig? Tindemans Graszoden is de grasspecialist van het zuiden. Vanuit het Limburgse Nederweert leggen en leveren wij graszoden door geheel Limburg en Brabant. Ook onze buurlanden, België en Duitsland, weten ons te vinden. Laat jouw wensen weten aan Tindemans en wij regelen de rest voor jou. Graszoden in Thorn begint bij ons! 

Hoge kwaliteit graszoden in Limburg

Een grasveld heb je, normaal gesproken, tientallen jaren. Daarom is het van belang om te kiezen voor hoge kwaliteit graszoden. Toch komt het wel voor dat graszoden zonder een goede grond niet goed groeien. Een geschikte ondergrond is daarom de succesfactor voor graszoden in Thorn. Weet je niet goed welke ondergrond je in de tuin hebt? Dan kun je het beste contact met ons opnemen. Wij komen graag vrijblijvend kijken om je advies te geven voor de juiste ondergrond. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen welke benodigde werkzaamheden voor graszoden moeten worden gerealiseerd. Is het bijvoorbeeld nodig om de grond eerst te frezen of moet er een andere grond in? Wij weten hier raad mee! 

Graszoden Thorn

Heb je nu interesse in graszoden en wil je een afspraak maken. Via onze website, maar ook telefonisch en via e-mail, zijn wij zes dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen. Daarbij kun je ook direct een afspraak maken voor het leggen of leveren van graszoden. Door middel van onze online rekenmodule ben je direct op de hoogte van de prijs voor graszoden in Thorn. Bij de aanleg van graszoden komen wij altijd op voorhand kijken. Zo ben je verzekerd van het juiste advies omtrent graszoden. 

Wens je andere informatie voor graszoden in Thorn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen? Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer

De graszoden zijn goed aangeslagen! Goede uitleg gekregen omtrent het plaatsen en behandelen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en goed bedrijf.

5/5
Conny Elizabeth Tromp