Graszoden Vaals

Graszoden laten leveren of leggen door Tindemans Graszoden? Wij leveren en leggen top-kwaliteit graszoden in Vaals en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers van het veld gesneden voordat ze worden thuisbezorgd. Wij garanderen je van een gazon zonder netten. Bovendien kun je direct vrijblijvend een prijs opvragen via onze website. 

Graszoden kopen

Woon je in Zuid-Limburg en wil je Graszoden kopen? Dan moet je bij Tindemans Graszoden zijn. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. De totale oppervlakte van jouw nieuwe grasveld kun je berekenen door de breedte te vermenigvuldigen met de lengte. Onze graszoden zijn 40 cm breed en 250 cm lang. 

Wanneer je ervoor kiest om de graszoden te kopen bij Tindemans Graszoden, dan kies je voor de volgende voordelen: 

  • Gemakkelijk online jouw graszoden bestellen; 
  • Scherpe bezorgtarieven; 
  • Een gratis onderhoudskalender; 
  • Zes dagen per week telefonisch bereikbaar. 

Graszoden leggen Vaals

Wil je graszoden leggen in Vaals? Tindemans Graszoden kan het project van A tot Z aannemen. Wij kunnen, indien toepasselijk, het oude gazon verwijderen en afvoeren. Daarna bewerken we de grond met de frees, egaliseren het oppervlakte en leggen de graszoden. Ga je liever zelf aan de slag? Laat dan de graszoden aan huis bezorgen. 

Wil je de graszoden toch liever laten leggen? Tindemans Graszoden heeft al vele graszoden projecten afgerond in Vaals en wilt graag samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kunt altijd een vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer

Na verschillende bedrijven aan de telefoon gehad te hebben met een bepaalde vraag, kwam ik uit bij Tindemans. Top bedrijf. Ben meteen goed geholpen door de vriendelijke dame aan de telefoon. Wat een verschil met de andere bedrijven wat ik gesproken heb ( in zeer positieve zin! ) Echt een aanrader voor als je mooi gras nodig hebt.

5/5
Jelle Gootjes

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld