Graszoden Simpelveld

Ben je woonachtig in de omgeving van Simpelveld en is jouw tuin toe aan een nieuwe grasmat? Tindemans Graszoden is de juiste partij om jouw tuin te voorzien van een frisse groene grasmat. Wij leveren dagelijks graszoden in Simpelveld en omgeving. Hierna kun je er voor kiezen om de graszoden zelf te leggen of de graszoden te laten leggen door Tindemans Graszoden. Indien je de graszoden graag vakkundig wilt laten leggen komen wij graag bij jou thuis kijken naar de situatie. Hierna sturen we een vrijblijvende offerte en bij akkoord kunnen we direct een datum prikken voor de realisatie.

Graszoden kopen

Woon je in Zuid-Limburg en wil je graszoden kopen? Dan moet je bij Tindemans Graszoden zijn. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. De totale oppervlakte van jouw nieuwe grasveld kun je berekenen door de breedte te vermenigvuldigen met de lengte. Onze graszoden zijn 40 cm breed en 250 cm lang.

Wanneer je ervoor kiest om de graszoden te kopen bij Tindemans Graszoden, dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk online jouw graszoden bestellen;
  • Scherpe bezorgtarieven;
  • Een gratis onderhoudskalender;
  • Zes dagen per week telefonisch bereikbaar.

Graszoden leggen Simpelveld

Wil je graszoden leggen? Tindemans Graszoden kan het project van A tot Z aannemen. Wij kunnen, indien toepasselijk, het oude gazon verwijderen en afvoeren. Daarna bewerken we de grond met de frees, egaliseren het oppervlakte en leggen de graszoden. Ga je liever zelf aan de slag? Laat dan de graszoden aan huis bezorgen of je kunt zelf de graszoden afhalen bij een van onze afhaallocaties bij jou in de omgeving.

Wil je de graszoden toch liever laten leggen? Tindemans Graszoden heeft al vele projecten afgerond in Simpelveld en wilt graag samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kunt altijd een vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik bij Tindemans uit. Hier heb ik zeker geen spijt van gekregen. Ik heb de matten zelf gelegd en heb me bij de bestelling laten adviseren, de matten en de nodige voedingstoffen besteld. Eenmaal gelegd was het resultaat echt mooi, ik kan niet anders zeggen. Je krijgt echt verse matten geleverd, dat zie je gelijk mooie kleur en sterk gras. Ook de service van dit bedrijf is zeer goed. Onlangs een pakketje besteld wat niet was aangekomen. Een paar dagen later stond er een grote vrachtwagen voor de deur. Hebben ze het persoonlijk gebracht langsgebracht. Vijf sterren zeer zeker!!

5/5
Harnold Romeo

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer