Graszoden Simpelveld

Ben je woonachtig in de omgeving van Simpelveld en is jouw tuin toe aan een nieuwe grasmat? Tindemans Graszoden is de juiste partij om jouw tuin te voorzien van een frisse groene grasmat. Wij leveren dagelijks graszoden in Simpelveld en omgeving. Hierna kun je er voor kiezen om de graszoden zelf te leggen of de graszoden te laten leggen door Tindemans Graszoden. Indien je de graszoden graag vakkundig wilt laten leggen komen wij graag bij jou thuis kijken naar de situatie. Hierna sturen we een vrijblijvende offerte en bij akkoord kunnen we direct een datum prikken voor de realisatie.

Graszoden kopen

Woon je in Zuid-Limburg en wil je graszoden kopen? Dan moet je bij Tindemans Graszoden zijn. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. De totale oppervlakte van jouw nieuwe grasveld kun je berekenen door de breedte te vermenigvuldigen met de lengte. Onze graszoden zijn 40 cm breed en 250 cm lang.

Wanneer je ervoor kiest om de graszoden te kopen bij Tindemans Graszoden, dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk online jouw graszoden bestellen;
  • Scherpe bezorgtarieven;
  • Een gratis onderhoudskalender;
  • Zes dagen per week telefonisch bereikbaar.

Graszoden leggen Simpelveld

Wil je graszoden leggen? Tindemans Graszoden kan het project van A tot Z aannemen. Wij kunnen, indien toepasselijk, het oude gazon verwijderen en afvoeren. Daarna bewerken we de grond met de frees, egaliseren het oppervlakte en leggen de graszoden. Ga je liever zelf aan de slag? Laat dan de graszoden aan huis bezorgen of je kunt zelf de graszoden afhalen bij een van onze afhaallocaties bij jou in de omgeving.

Wil je de graszoden toch liever laten leggen? Tindemans Graszoden heeft al vele projecten afgerond in Simpelveld en wilt graag samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kunt altijd een vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

EEN AANRADER !!!!
Dame aan telefoon zeer vriendelijk,
Medewerkers deskundig en zeer vriendlijk.
Prijs / Kwaliteit : Een 10!!!
Grasmat ligt er keurig bij.
Stijn en medewerkers:
BEDANKT!!!!

5/5
Ed Snaphaan

Zeer mooie grasmatten, keurig en vriendelijk geleverd aan huis, topservice.

5/5
Sigi Wens

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans