Graszoden Nederweert

Hierbij een impressie van een Japanse tuin, aangelegd in Nederweert. Wij hebben op deze locatie de graszoden mogen leveren, waarna een collega-bedrijf deze tuin heeft ontworpen en aangelegd. Dit gazon is met veel precisie aangelegd en past goed in combinatie met de rest van tuin.

De materialen, de paden en beplanting moet in evenwicht zijn om er een rustgevende tuin van te maken. Door de grasmat wordt dit samen een geheel.

Fotoimpressie

Graszoden Nederweert
Graszoden Nederweert
  • Pagina delen
  • F
  • P
  • E

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Andere projecten

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Na verschillende bedrijven aan de telefoon gehad te hebben met een bepaalde vraag, kwam ik uit bij Tindemans. Top bedrijf. Ben meteen goed geholpen door de vriendelijke dame aan de telefoon. Wat een verschil met de andere bedrijven wat ik gesproken heb ( in zeer positieve zin! ) Echt een aanrader voor als je mooi gras nodig hebt.

5/5
Jelle Gootjes

Zeer mooie grasmatten, keurig en vriendelijk geleverd aan huis, topservice.

5/5
Sigi Wens