Graszoden Maarheeze

In deze bosrijke omgeving, ligt deze parel van een huis en tuin. Door de enorme kleurrijke planten en bomen, maakt het groene gazon dit plaatje compleet. Door de ligging in het bos, blijft de grond lang zompig. Hierdoor hebben we moeten wachten totdat de grond goed opgedroogd was, waarna we het hebben kunnen bewerken. Meer dan 950 m2 graszoden zijn in deze tuin geleverd en gelegd. Door de vele bochten en hoeken, hebben we de grasmatten allemaal 1 voor 1 op maar moeten maken. Een prachtig eindresultaat!

Fotoimpressie

Gazon-aanleggen-Maarheeze
Gazon-aanleggen-Maarheeze
Gazon-aanleggen-Maarheeze
Gazon-aanleggen-Maarheeze
  • Pagina delen
  • F
  • P
  • E

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Andere projecten

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

De graszoden zijn goed aangeslagen! Goede uitleg gekregen omtrent het plaatsen en behandelen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en goed bedrijf.

5/5
Conny Elizabeth Tromp

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens