Graszoden Heusden Zolder

In Heusden-Zolder ligt de grootste binnen- buiten speeltuin van de Benelux. Wij hebben hier zo’n 6500 vierkante meter grondwerk verricht en vervolgens de nieuwe grasmat op aangelegd.

Een groot gedeelte graszoden en een gedeelte kunstgras. Op de foto is te zien dat dit een mooie combinatie is. Van een grote zandbak naar een geweldige speeltuin met mooie speeltoestellen, de ondergrond van aangelegde graszoden door Tindemans Graszoden.

Fotoimpressie

Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Graszoden Haelen
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
  • Pagina delen
  • F
  • P
  • E

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Andere projecten

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

De graszoden zijn snel en vakkundig gelegd ! We hopen dan ook dat het goed aan gaat wortelen. Er wordt op advies goed bewaterd.

5/5
Bep van Doorn

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Snelle dienst. Verder dan vers kan niet. Zeer goede ontvangst en afhandeling ophalen van grasmatten.

5/5
Guido Tielemans