Graszoden Heusden Zolder

In Heusden-Zolder ligt de grootste binnen- buiten speeltuin van de Benelux. Wij hebben hier zo’n 6500 vierkante meter grondwerk verricht en vervolgens de nieuwe grasmat op aangelegd.

Een groot gedeelte graszoden en een gedeelte kunstgras. Op de foto is te zien dat dit een mooie combinatie is. Van een grote zandbak naar een geweldige speeltuin met mooie speeltoestellen, de ondergrond van aangelegde graszoden door Tindemans Graszoden.

Fotoimpressie

Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Graszoden Haelen
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
Heusden-Zolder-graszoden
  • Pagina delen
  • F
  • P
  • E

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Andere projecten

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen? Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers

Zeer fijne ervaring. Mooie prijs, duidelijke communicatie en snelle levering. Prima graszoden!

5/5
Joey van der Beek