Graszoden Waalre

Is het gras in Waalre altijd groener aan de overkant? Met de gezonde grasmatten van Tindemans Graszoden is dit niet het geval. Door ons langdurige kweekproces, circa 12 maanden, bevatten onze grasmatten alle ingrediënten die nodig zijn voor een geschikte en stevige grasmat. Hierdoor blijft de groene kleur stralend. Onze velden bevinden zich in het Brabantse Someren, maar wij leggen geregeld graszoden in Waalre. Misschien heb je ons wel voorbij zien komen.

Onderhoud graszoden Waalre

Het grote voordeel aan graszoden zijn de vaste matten die al wortels bevatten. Gras zaaien is vaak een tijdrovende klus en laat je maanden wachten op een strak en groen gazon. Bij Tindemans Graszoden kun je al binnen één dag genieten van een groen gevulde oppervlakte. Het is wel van belang dat je het gras van het juiste onderhoud voorziet, het blijft immers een natuurproduct. Vooral in de eerste weken is water van essentieel belang. Door de hydratatie van het water kunnen de wortels goed aanhechten en blijft de kleur zoals het hoort. Tevens is bemesten sterk aan te raden. Hierdoor krijgen de graszoden namelijk de extra mineralen om de groei te bevorderen. Indien je twijfels hebt over het onderhoud of vragen over graszoden in Waalre, kun je contact met ons opnemen.

De service van Tindemans Graszoden

Graszoden leggen in Waalre en omstreken is voor ons bekend terrein. Doordat wij al vele projecten hebben mogen waarmaken, weten vele dat service hoog in het vaandel staat bij ons. En om je deze beste service te verlenen, komen wij gratis bij je langs voor een adviesgesprek. Aan de hand van de wensen en behoeften, maken wij dan een passende offerte. Kun je niet meer wachten? Maak dan nu een afspraak en laat dan graszoden leggen in Budel door de grasspecialisten van Tindemans Graszoden. Neem direct contact met ons op!

Wij zijn ook voor je bereikbaar in Leende, Heeze, Westerhoven, Geldrop en Eersel.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel