Graszoden Voerendaal

Graszoden dichtbij huis afhalen? Zoek dan niet verder. Tindemans Graszoden heeft een afhaal locatie gelegen in Voerendaal, waardoor je niet ver hoeft te gaan voor nieuwe grasmatten. Als je kiest voor Tindemans Graszoden heb je keuze uit diverse dienstverleningen. Zo kun je bij ons terecht voor het leveren, leggen en afhalen van graszoden. Wij leveren dagelijks dagverse graszoden zodat iedereen in België, Nederland en Duitsland kan genieten van een mooi groen gazon afkomstig van Tindemans Graszoden.

De voordelen van Tindemans Graszoden

Aangezien één van de locaties van Tindemans Graszoden is gevestigd in het Limburgse Voerendaal bevinden wij ons altijd op korte afstand van jouw huis. Ons team, gespecialiseerd in het leveren/leggen van gras, vormen samen met onze kwaliteit de leidraad van ons team. Ons doel? Jou voorzien van het mooiste grasveld. Het is niet voor niets dat Tindemans Graszoden bekend staat om zijn premium kwaliteit graszoden. De locatie in Voerendaal is iedere zaterdag geopend tussen 8:00 – 12:00.

Kosten van graszoden in Voerendaal

Voordat je nieuwe graszoden gaat leggen, ben je vast en zeker benieuwd naar de kosten hiervan. Wij werken met vaste prijzen voor het afhalen en bezorgen van onze premium kwaliteit graszoden. De totale kosten zijn gemakkelijk te berekenen met de rekenmodule. Liever het gazon of grasveld wil laten leggen door onze medewerkers van de legservice? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Of je de graszoden nu zelf gaat leggen of wilt laten leggen door onze medewerkers, wij zullen je altijd voorzien van een persoonlijk advies. Voor advies zijn we 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en 24/7 via de mail.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer

Snelle dienst. Verder dan vers kan niet. Zeer goede ontvangst en afhandeling ophalen van grasmatten.

5/5
Guido Tielemans