Graszoden Reuver

Graszoden laten leveren of leggen door Tindemans Graszoden? Wij leveren en leggen top-kwaliteit graszoden in Reuver en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers van het veld gesneden voordat ze worden thuisbezorgd. Wij garanderen je van een gazon zonder netten. Bovendien kun je direct vrijblijvend een prijs opvragen via onze website.

Graszoden kopen

Woon je in Midden-Limburg en wil je graszoden kopen in Reuver? Dan ben je bij Tindemans Graszoden op het juiste adres. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. De totale oppervlakte van jouw nieuwe grasveld kun je berekenen door de breedte te vermenigvuldigen met de lengte. Onze graszoden zijn 40 cm breed en 250 cm lang.

Wanneer je ervoor kiest om de graszoden te kopen bij Tindemans Graszoden, dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk online jouw graszoden bestellen;
  • Scherpe bezorgtarieven;
  • Een gratis onderhoudskalender;
  • Zes dagen per week telefonisch bereikbaar.

Graszoden leggen Reuver

Wil je graszoden laten leggen? Tindemans Graszoden kan het project van A tot Z aannemen. Wij kunnen, indien toepasselijk, het oude gazon verwijderen en afvoeren. Daarna bewerken we de grond met de frees, egaliseren het oppervlakte en leggen de graszoden. Ga je liever zelf aan de slag? Laat dan de graszoden aan huis bezorgen.

Wil je de graszoden toch liever laten leggen? Tindemans Graszoden heeft al vele projecten afgerond in Reuver en wilt graag samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kunt altijd een vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

De graszoden zijn goed aangeslagen! Goede uitleg gekregen omtrent het plaatsen en behandelen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en goed bedrijf.

5/5
Conny Elizabeth Tromp

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens