Graszoden Posterholt

Graszoden in Posterholt gezocht? Zoek dan niet verder. Vlakbij Posterholt hebben wij verschillende locaties waar onze premium kwaliteit graszoden kunnen worden afgehaald. Na een kweekproces van minimaal 12 maanden worden de zoden gesneden voor het beste resultaat. Dagelijks worden de graszoden dagvers geleverd bij onder andere klanten in Limburg, zoals in Posterholt en omgeving. Naast het leveren is het ook mogelijk om de graszoden te laten aanleggen door ons of om ze af te halen bij één van onze locaties in Limburg. De locaties zijn makkelijk bereikbaar met de auto en een eventuele aanhangwagen.

Legservice van Tindemans Graszoden

Misschien werk je niet graag in de tuin of heb je er geen tijd voor; graszoden zelf leggen is immers een hele karwei. Indien dit het geval is, kun je kiezen voor onze legservice. Het laten leggen van graszoden heeft namelijk zo zijn voordelen:

  • Je bent verzekerd van het beste resultaat, waterpas gelegd;
  • De graszoden zijn – bijna – altijd binnen één werkdag gelegd;
  • Je krijgt de beste, gratis onderhoudstips.

Wil je gras laten leggen in Posterholt, dan helpen wij je graag verder. Voor prijzen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Graszoden Posterholt

Intussen nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Tindemans Graszoden? Op onze website vind je meer informatie betreft het leggen en leveren van graszoden. Als je nog andere vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Ook kun je ons te allen tijde bereiken via ons mailadres. Graszoden begint bij Tindemans Graszoden!

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers

De graszoden zijn goed aangeslagen! Goede uitleg gekregen omtrent het plaatsen en behandelen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en goed bedrijf.

5/5
Conny Elizabeth Tromp