Graszoden Ospel

Tindemans Graszoden Nederweert is veel werkzaam in eigen regio. Hierdoor hebben wij al vele graszoden bezorgd en/of aangelegd in Ospel en Ospeldijk. Doordat wij dicht bij Ospel gevestigd zijn, is het leveren van graszoden iedere dag mogelijk. Ook voor de aanleg ben je bij ons aan het juiste adres. Wij komen altijd vooraf kijken op locatie om de situatie te bekijken en te bespreken. Daarna kunnen we direct een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Kijk gerust eens bij onze afgeronde projecten om te zien wat wij zoal gemaakt hebben. 

Graszoden laten leggen

Indien je de graszoden het liefste laat aanleggen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen dan graag even bij jou thuis kijken naar de te verrichte werkzaamheden. Hierna kunnen we onze ideeën uitwisselen en direct een vrijblijvend prijsvoorstel maken. Indien je hiermee akkoord gaat kunnen we samen een geschikte datum zoeken zodat wij bij jou de nieuwe graszoden komen aanleggen. In principe hoeft er bij de aanleg niemand thuis te zijn, aangezien wij niet in het binnenshuis hoeven te zijn. Als we de tuin kunnen bereiken is dat voor ons voldoende. 

Graszoden laten bezorgen Ospel

Indien je zelf wel van een dagje aanpakken houdt, is het natuurlijk het voordeligste om de graszoden zelf aan te leggen. In dit geval kunnen wij de graszoden inclusief gebruikelijke benodigdheden, zoals aanlegbemesting bij je aan huis bezorgen. Wij hebben al vele keren graszoden in Ospel bezorgd. Ook is het mogelijk om de grond door ons te laten frezen. Met frezen wordt de grond luchtig gemaakt zodat het weer goed voedingsstoffen kan opnemen voor een optimaal resultaat. Voor tips over zelf graszoden leggen in Ospel kun je kijken op het zelf graszoden leggen stappenplan. 

Wil je meer informatie over graszoden leggen Ospel? Neem dan contact met ons op! 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Mooie grasmat neergelegd, afspraken netjes nagekomen en snelle service!
Ook nadien met vragen goede hulp(als je zelf geen verstand, zoals ik, van gras hebt) ! Zeker een aanrader!

5/5
Bart Zegveld

Als leek zijnde, top geholpen door de medewerkers van Tindemans. Ook al was/is er veel informatie op de website te vinden, toch regelmatig email contact gehad met vele vragen. Alle vragen duidelijk en op zeer korte tijd beantwoord!!!! Een zeer tevreden klant die met behulp van alle antwoorden het gras reeds heeft gelegd!! DANK JULLIE WEL, MEDEWERKERS TINDEMANS!

5/5
Patrick Laheije

De mannen van Tindemans hebben top werk geleverd en hebben ondanks dat het met bakken uit de lucht kwam doorgewerkt! We zijn erg blij met het eindresultaat.

5/5
Monique Scheijnen