Vrijblijvend advies     24 uurs levering     Specialist in aanleg

Graszoden Ospel

Tindemans Graszoden Nederweert is veel werkzaam in eigen regio. Hierdoor hebben wij al vele graszoden bezorgd en/of aangelegd in Ospel en Ospeldijk. Doordat wij dicht bij Ospel gevestigd zijn, is het leveren van graszoden iedere dag mogelijk. Ook voor de aanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen altijd vooraf kijken op locatie om de situatie te bekijken en te bespreken. Daarna kunnen we direct een vrijblijvend prijsvoorstel geven. Kijk gerust eens bij onze afgeronde projecten om te zien wat wij zoal gemaakt hebben.

Graszoden laten leggen

Indien u de graszoden het liefste laat aanleggen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij komen dan graag even bij u thuis kijken naar de te verrichte werkzaamheden. Hierna kunnen we onze ideeën uitwisselen en direct een vrijblijvend prijsvoorstel maken. Indien u hiermee akkoord gaat kunnen we samen een geschikte datum zoeken zodat wij bij u in Ospel de nieuwe graszoden komen aanleggen. In principe hoeft er bij de aanleg niemand thuis te zijn, aangezien wij niet in het binnenshuis hoeven te zijn. Als we de tuin kunnen bereiken is dat voor ons voldoende.

Graszoden laten bezorgen in Ospel

Indien u zelf wel van een dagje aanpakken houdt, is het natuurlijk het voordeligste om de graszoden zelf aan te leggen. In dit geval kunnen wij de graszoden inclusief gebruikelijke benodigdheden, zoals aanlegbemesting bij u aan huis bezorgen in Ospel. Wij hebben al vele keren graszoden in Ospel bezorgd. Ook is het mogelijk om de grond door ons te laten frezen. Met frezen wordt de grond luchtig gemaakt zodat het weer goed voedingsstoffen kan opnemen voor een optimaal resultaat. Voor tips over zelf graszoden leggen in Ospel kunt u kijken op het zelf graszoden leggen stappenplan.

Wilt u meer informatie over graszoden leggen Ospel? Neem dan contact met ons op!

Advies nodig?

+31 85 064 54 41

Stuur een bericht

Download onderhoudskalender

Prijs berekenen

Graszoden afhalen, bezorgen of laten leggen?
Bereken direct uw prijs en bestel uw graszoden online.

Eerstvolgende leverdata
di
30
nov
wo
1
dec
do
2
dec
vr
3
dec
di
7
dec
m2

Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2