Graszoden in Meijel

Voor graszoden in de omgeving van Meijel, bent u bij Tindemans Graszoden aan het juiste adres. Wij opereren vanuit Nederweert en zijn dus goed bekend met regio Meijel. Voor afhalen, bezorging en leggen van gazon kunt u ons altijd bereiken. Wij leveren premium kwaliteit graszoden, professionele service en passend advies. Wilt u ook graszoden in regio Meijel, dan kunt u ons telefonisch bereiken of via de mail. Wij staan u graag te woord!

Grote en kleine tuinen in omgeving Meijel

Zowel voor grote als voor kleine tuinen kunt u bij ons terecht voor graszoden. Deze kunt u bij ons afhalen, door ons laten bezorgen of u kiest voor onze all-in-legservice. Als u gebruik maakt van onze legservice, heeft u zelf de handen vrij. Wij zullen de grond voorbereiden, bemesten en de zoden leggen met als resultaat een strakke grasmat. Hierna zullen wij u voorzien van de juiste informatie over de verzorging van de grasmat. Voor verzorgingsproducten en mest kunt u ook bij ons terecht.

Passend advies Meijel

Tindemans Graszoden is bij uitstek het bedrijf voor graszoden in de omgeving van Meijel. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een passend advies over de aanleg van graszoden. Zo kunnen wij de tuin van tevoren goed bekijken, zodat ons advies perfect aansluit bij uw tuin. Aansluitend kunnen wij een offerte uitbrengen voor de aanleg van het gazon. Dit kan voor nieuwe tuinen en bestaande tuinen. In bestaande tuinen kunnen wij dan ook het oude gazon verwijderen en afvoeren. Wij hebben een passend advies voor iedere tuin, zowel nieuw als bestaand en zowel groot als klein.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings