Graszoden Mechelen

Opzoek naar hoge kwaliteit graszoden om jouw tuin mooier te maken? Dan ben je bij Tindemans Graszoden op het juiste adres! Wij leveren en leggen premium kwaliteit graszoden in Zuid-Limburg. Doordat wij dagelijks graszoden leveren kun je de graszoden altijd vers van het land thuis verwachten. Wij leveren niet alleen in Mechelen maar ook in de omliggende plaatsen Epen, Reijmerstok en Gulpen. Graszoden leveren in Mechelen kan dagelijks met de service van Tindemans Graszoden. Doordat wij een eigen vrachtwagen hebben kunnen we de graszoden direct in goede conditie bij jou thuis leveren. Voor prijzen over onze graszoden kun je direct vrijblijvend een prijsberekening maken via onze website.

Graszoden kopen Mechelen

Woon je in Mechelen en wil je graszoden kopen? Dan moet je bij Tindemans Graszoden zijn. Wij hebben al vele tuinen in Mechelen voorzien van een nieuwe grasmat. De graszoden van Tindemans Graszoden worden dagelijks vers gesneden en bezorgd. De graszoden hebben maten van 40cm breed bij 250cm lang, hierdoor is 1 rol ook direct 1m2. De totale oppervlakte kun je berekenen door de breedte in meters te vermenigvuldigen met de lengte in meters. Via het bestelformulier kun je direct bestellen of eerst een vrijblijvende offerte aanvragen.

Levering graszoden?

Omdat wij al tientallen jaren actief zijn in Limburg, zijn wij geregeld te vinden in en rondom Mechelen met graszoden. Wil je graag graszoden laten leveren of leggen? Ook rondom Mechelen zijn wij vaak te vinden zoals in Gulpen en Vaals. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Dan raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een passende offerte voor jouw graszoden. Of het nu het leveren, afhalen of leggen is: Tindemans Graszoden staat voor je klaar!

Wij zijn zes dagen per week bereikbaar via onze website, ons mailadres en via ons telefoonnummer.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz

Mooie grasmat neergelegd, afspraken netjes nagekomen en snelle service!
Ook nadien met vragen goede hulp(als je zelf geen verstand, zoals ik, van gras hebt) ! Zeker een aanrader!

5/5
Bart Zegveld

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld