Graszoden Maria Hoop

Graszoden nodig in Maria Hoop of omgeving? Dan ben je bij Tindemans Graszoden op het juiste adres. Kwaliteit bij graszoden is uiterst belangrijk. Je wilt namelijk geen grasmat hebben welke dor uitziet. Daarom worden bij Tindemans Graszoden alle grasmatten minimaal 12 maanden gekweekt voordat ze geoogst worden. Door dit lange kweekproces worden de graszoden zo dusdanig sterk dat ze klaar zijn voor de oogst. Uiteindelijk worden ze machinaal opgerold en op pallets geplaatst, klaar voor hun eindbestemming. Of je nou onze topkwaliteit graszoden in Maria Hoop geleverd of gelegd wilt hebben, wij helpen je hiermee graag verder.

Graszoden bezorgen of afhalen

Ben je geïnteresseerd in onze bezorgservice voor graszoden? Dan kun je direct een bestelling plaatsen via onze website. Wanneer je de bestelling hebt geplaatst voor graszoden leveren, gaan wij deze inplannen op de gewenste datum. De levering van de graszoden vindt plaats met eigen transport en chauffeur. Voor advies over het leggen van graszoden, kun je ons zelf graszoden leggen stappenplan bekijken. Als je kosten wilt besparen kun je het ook komen afhalen. Op korte rijafstand vanuit Maria Hoop, Montfort en Echt hebben wij een afhaal locatie in Susteren. Dit is een afhaal locatie die 5 dagen in de week geopend is voor het afhalen van graszoden.

Graszoden laten leggen Maria Hoop

Laat je de graszoden in Maria Hoop liever leggen door een professional? Dat is ook mogelijk door Tindemans Graszoden. Wij leggen dagelijks vele tuinen aan met graszoden. Indien nodig verwijderen we het oude gazon, voeren nieuwe grond aan en maken de grond graszoden-klaar. Na al deze stappen rollen we de nieuwe graszoden uit en geven je tips en advies over het onderhoud. Ook bij onze legservice krijgt je een gratis onderhoudskalender.

Meer informatie

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar meer informatie over graszoden in Maria Hoop leveren of leggen én wat het kostenplaatje hiervan is. Hoewel er al veel informatie op onze website te vinden is, staan wij je natuurlijk ook persoonlijk te woord. Via ons telefoonnummer kun je ons zes dagen per week bereiken. Een bericht sturen kan via het contactformulier of e-mailadres 24/7. Ons team staat graag voor je klaar voor advies en informatie over graszoden.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel

Na verschillende bedrijven aan de telefoon gehad te hebben met een bepaalde vraag, kwam ik uit bij Tindemans. Top bedrijf. Ben meteen goed geholpen door de vriendelijke dame aan de telefoon. Wat een verschil met de andere bedrijven wat ik gesproken heb ( in zeer positieve zin! ) Echt een aanrader voor als je mooi gras nodig hebt.

5/5
Jelle Gootjes

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens