Graszoden Linne

Graszoden laten leveren of leggen door Tindemans Graszoden? Wij leveren en leggen top-kwaliteit graszoden in Linne en omgeving. Onze graszoden worden dagelijks vers van het veld gesneden voordat ze worden thuisbezorgd. Wij garanderen je van een gazon zonder netten. Bovendien kun je direct vrijblijvend een prijs opvragen via onze website. Vlakbij Linne hebben we 2 afhaallocaties waar het mogelijk is om dagelijks graszoden af te halen, namelijk in Susteren en Nederweert.

Graszoden kopen

Woon je in midden-Limburg en wil je graszoden kopen? Dan moet je bij Tindemans Graszoden zijn. Onze graszoden worden dagelijks vers gesneden. De totale oppervlakte van jouw nieuwe grasveld kun je berekenen door de breedte te vermenigvuldigen met de lengte. Onze graszoden zijn 40 cm breed en 250 cm lang.

Wanneer je ervoor kiest om de graszoden te kopen bij Tindemans Graszoden, dan kies je voor de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk online jouw graszoden bestellen;
  • Scherpe bezorgtarieven;
  • Een gratis onderhoudskalender;
  • Zes dagen per week telefonisch bereikbaar.

Graszoden leggen Linne

Wil je graszoden leggen? Tindemans Graszoden kan het project van A tot Z aannemen. Wij kunnen, indien toepasselijk, het oude gazon verwijderen en afvoeren. Daarna bewerken we de grond met de frees, egaliseren het oppervlakte en leggen de graszoden. Ga je liever zelf aan de slag? Laat dan de graszoden aan huis bezorgen.

Wil je de graszoden toch liever laten leggen? Tindemans Graszoden heeft al vele projecten afgerond in Linne en wilt graag samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Je kunt altijd een vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens

Zeer fijne ervaring. Mooie prijs, duidelijke communicatie en snelle levering. Prima graszoden!

5/5
Joey van der Beek

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers