Graszoden Ittervoort

Kan jouw tuin wel een opknapbeurt gebruiken of heeft je nieuwe woning in Ittervoort nieuwe graszoden nodig? Tindemans Graszoden is de grasspecialist van het zuiden. Vanuit het Limburgse Nederweert leggen en leveren wij graszoden door geheel Limburg en Brabant. Ook onze buurlanden, België en Duitsland, weten ons te vinden. Laat jouw wensen weten aan Tindemans en wij regelen de rest voor jou. Graszoden in Ittervoort begint bij ons!

Waarom kiezen voor graszoden?

Misschien bent je nog aan het twijfelen om graszoden te pakken of een andere tuininrichting. Hieronder ziet u de vele voordelen van graszoden:

  • Gemakkelijk aanleggen: Na het bewerken en egaliseren van de ondergrond is het nog enkel een kwestie van de graszoden uitrollen.
  • Direct resultaat: Nadat alle grasmatten zijn uitgerold, heeft u gelijk resultaat en kunt u genieten van de “nieuwe” tuin.
  • Duurzaam: Door goed onderhoud kun je op lang termijn genieten van een mooi groen gazon

Natuurlijk is het nog gemakkelijker voor jou als je de graszoden laat leggen door de legservice van ons. Wij doen de werkzaamheden uitvoeren van A tot Z en laten de tuin mooi achter met een groene grasmat.

Meer informatie over graszoden in Ittervoort

Bij Tindemans Graszoden heeft diverse keuzes met betrekking tot graszoden. Zo kun je namelijk ook gebruik maken van onze afhaalservice. Hierbij haal je de graszoden zelf op bij één van onze afhaallocaties in Limburg. Op ongeveer 20 minuten rijafstand is de locatie in Nederweert en Susteren het dichtste bij. Geen mogelijkheid om de graszoden zelf op te halen? Kies dan voor onze bezorgservice, wij leveren graag de graszoden bij jou aan de deur. Onze graszoden worden met een vrachtwagen gelost en zo dicht mogelijk bij het gewenste oppervlak geplaatst.

Voor meer informatie over onze diensten en graszoden, verwijzen wij je door naar ons telefoonnummer en e-mailadres. Wij zijn telefonisch zes dagen per week bereikbaar.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Onlangs gazon laten leggen door Tindemans. Zeer professioneel en klantgericht tegen een aantrekkelijke prijs. Resultaat is werkelijk prachtig. Enthousiaste en kundige mensen, allemaal. Kan ik iedereen aanbevelen.

5/5
Jannis Deeleman

Een net en eerlijk bedrijf met hardwerkende en aardige mensen die altijd met je meedenken. Gras laten leggen behoord ook tot de mogelijkheid zeer snel en professioneel gedaan. Zeker een aanrader.

5/5
Wendy Heefer