Graszoden Helden

Graszoden nodig om de tuin snel en gemakkelijk te kunnen opfleuren? Dan ben je bij Tindemans Graszoden op het juiste adres! Woon je in Helden en wil je graszoden het liefst thuisbezorgd?  Laat dan jouw graszoden door onze vrachtwagen aan huis bezorgen. Door middel van een elektrische palletwagen zetten we de graszoden zo dicht mogelijk op de gewenste plek. Liever je graszoden laten leggen? Bij Tindemans Graszoden werken we alleen maar met professionals met jarenlange ervaring in het vak. Bekijk onze mogelijkheden en wat we voor jouw kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor graszoden?

Misschien bent u nog aan het twijfelen om graszoden te pakken of een andere tuininrichting. Hieronder ziet u de vele voordelen van graszoden:

  • Gemakkelijk aanleggen: na het bewerken en egaliseren van de ondergrond is het nog enkel een kwestie van de graszoden uitrollen.
  • Direct resultaat: Nadat alle grasmatten zijn uitgerold, heeft u gelijk resultaat en kunt u genieten van de “nieuwe” tuin.
  • Duurzaam: Door goed onderhoud kun je op lang termijn genieten van een mooi groen gazon

Natuurlijk is het nog gemakkelijker voor jou als je de graszoden laat leggen door de legservice van ons. Wij doen de werkzaamheden uitvoeren van A tot Z en laten de tuin mooi achter met een groene grasmat.

Meer informatie over graszoden in Helden

Bij Tindemans Graszoden heeft diverse keuzes met betrekking tot graszoden. Zo kun je namelijk ook gebruik maken van onze afhaalservice. Hierbij haal je de graszoden zelf op bij één van onze afhaallocaties in Limburg. Op minder dan 30 minuten rijafstand is de locatie in Nederweert het dichtste bij. Geen mogelijkheid om de graszoden zelf op te halen? Kies dan voor onze bezorgservice, wij leveren graag de graszoden bij jou aan de deur. Onze graszoden worden met een vrachtwagen gelost en zo dicht mogelijk bij het gewenste oppervlak geplaatst.

Voor meer informatie over onze diensten en graszoden, verwijzen wij je door naar ons telefoonnummer en e-mailadres. Wij zijn telefonisch zes dagen per week bereikbaar.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers

Na verschillende bedrijven aan de telefoon gehad te hebben met een bepaalde vraag, kwam ik uit bij Tindemans. Top bedrijf. Ben meteen goed geholpen door de vriendelijke dame aan de telefoon. Wat een verschil met de andere bedrijven wat ik gesproken heb ( in zeer positieve zin! ) Echt een aanrader voor als je mooi gras nodig hebt.

5/5
Jelle Gootjes