Graszoden Gronsveld

Je wilt de beste specialisten wanneer het gaat om graszoden Gronsveld? Zoek dan niet verder: Tindemans Graszoden is een bekend bedrijf in de graszodenbranche. Vanuit ons bedrijf, gelegen in Nederweert, bevinden wij ons n  in Gronsveld. Wil je gebruik maken van ons graszoden legservice of onze bezorgservice? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Met onze ruime ervaring kunnen wij je verder helpen wanneer het om gras gaat. Jouw tuin, onze zorgen!

Grote en kleine tuinen

Zowel voor grote als voor kleine tuinen kunt u bij ons terecht voor graszoden. Deze kunt u bij ons afhalen, door ons laten bezorgen of u kiest voor onze all-in-legservice. Als u gebruik maakt van onze legservice, heeft u zelf de handen vrij. Wij zullen de grond voorbereiden, bemesten en de zoden leggen met als resultaat een strakke grasmat. Hierna zullen wij u voorzien van de juiste informatie over de verzorging van de grasmat. Voor verzorgingsproducten en mest kunt u ook bij ons terecht. Liever zelf aan de slag gaan? Dat kan natuurlijk ook! Vind hier hoe je dit het beste kan aanpakken. Door deze stappen te volgen wordt het nog makkelijker om een mooi resultaat te hebben door het zelf te leggen.

Meer informatie over graszoden in Gronsveld

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar meer informatie over graszoden in Gronsveld leveren of leggen én wat het kostenplaatje hiervan is. Hoewel er al veel informatie op onze website te vinden is, staan wij je natuurlijk ook persoonlijk te woord. Via ons telefoonnummer kun je ons zes dagen per week bereiken. Een bericht sturen kan via het contactformulier of e-mailadres 24/7. Ons team staat graag voor je klaar voor advies en informatie over graszoden.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super goed geregeld. Door omstandigheden hadden we op het laatste moment nog een kleine 12 vierkante meter graszoden nodig. Per mail contact opgenomen en de andere dag konden we kakelverse graszoden komen afhalen. Top!

5/5
Alex van Niel

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Frank Beckers

Keurige service. Duidelijke werkopname, tijdig ingepland en conform planning uitgevoerd en opgeleverd. Het gras ligt er super strak in!

5/5
Michelle Hendrikx