Graszoden Elsloo

Overweeg je graszoden te (laten) leggen in Elsloo of omgeving? Dan is Tindemans Graszoden hét bedrijf wat je zoekt. Door onze centrale basis in Midden-Limburg. Wij kunnen altijd snel bij jou op locatie zijn. Wij leveren dagelijks graszoden in Elsloo. Ook in Sittard, Stein en Geleen zijn wij regelmatig actief. Met vele jaren ervaring als graszodenspecialist ben je bij ons verzekerd van de beste graszoden.

Tindemans Graszoden Limburg

Wil je nieuwe graszoden laten bezorgen door een erkend graszodenbedrijf? Bij Tindemans Graszoden hoef je nooit lang te wachten op jouw grasmatten. Onze graszoden worden door middel van een vrachtwagen gelost. Hierna met een elektrische palletwagen op de juiste plek geplaatst. Wij denken daarnaast graag met je mee over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe je de grond kunt voorbewerken. Tevens geven wij gratis advies over hoe je de graszoden zelf aan kunt leggen en hoe het gras jarenlang gezond meegaat.

Tindemans Graszoden is veelal werkzaam in Limburg. Hierdoor zijn we bekend met de grond in Zuid-Limburg. Zo weten we als geen ander hoe je deze het beste kunt bewerken. Liever de graszoden door ons te laten leggen? Vraag naar de mogelijkheden.

Graszoden Elsloo?

Wij leveren graszoden in Elsloo en Sittard, mits het niet vriest en té nat is. Gras leggen kan namelijk het gehele jaar. Afhankelijk van de temperaturen en de andere weersomstandigheden kun je door ons graszoden laten leggen of laten leveren. Neem eens een kijkje in ons portfolio naar onze voorgaande projecten die wij hebben afgerond.

We horen graag waar we je mee van dienst kunnen zijn voor het leveren en/of aanleggen van graszoden bij jou thuis.

 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Super fijn contact, snelle reacties en professioneel advies! Vandaag is het gras erin gelegd, ging vlot, netjes en het ziet er erg goed uit!! Echt een aanrader!

5/5
Franck Beckers

rima graszoden. Nu afwachten hoe ze het gaan doen. Iig allemaal top geregeld.

5/5
Roy Vullings

Heel goed advies, eerlijk en prettig.

5/5
Arjan Hollemans