Graszoden Eijsden

Kom je uit de omgeving van Eijsden en bent je op zoek naar graszoden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al meerdere jaren ervaring in het leveren en aanleggen van graszoden in Eijsden en omstreken. Aangezien we gevestigd zijn op verschillende locaties in Zuid-Limburg, zijn we vaak actief in deze regio. Ook snel genieten van een nieuw stuk groen in jouw tuin? Lees dan snel verder.

Voordelen van graszoden

Een nieuwe grasmat laten leggen in Eijsden heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel ervan is dat je via een gemakkelijke wijze jouw tuin kunt voorzien van een groen oppervlakte, wat ook nog erg praktisch is. Wanneer je graszoden legt, creëer je een speeloppervlakte voor spelende kinderen of huisdieren. Daarbij maakt gras jouw tuin een stuk natuurlijker, wat tegenwoordig onmisbaar is. Genieten van nieuwe graszoden is immers ook voor jou een voordeel!

Meer informatie over graszoden in Eijsden

Heb je nu interesse in graszoden en wil je een afspraak maken. Via onze website, maar ook telefonisch en via e-mail, zijn wij zes dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen. Daarbij kun je ook direct een afspraak maken voor het leggen of leveren van graszoden. Door middel van onze online rekenmodule ben je direct op de hoogte van de prijs voor graszoden bij afhalen en leveren. Wil je je graszoden laten leggen? Dat is mogelijk met onze legservice. Bij de aanleg van graszoden komen wij altijd op voorhand kijken. Zo ben je verzekerd van het juiste advies omtrent graszoden.

Wens je andere informatie voor graszoden in Eijsden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

In september 2019 graszoden laten leggen. Prachtig gras! Mooi werk geleverd en fijne mensen. Stijn is de week erna nog even komen kijken om mestkorrels en kalk te brengen en advies hierover te geven.
Wij zijn dik tevreden !

5/5
Annemarie Bisschops

EEN AANRADER !!!!
Dame aan telefoon zeer vriendelijk,
Medewerkers deskundig en zeer vriendlijk.
Prijs / Kwaliteit : Een 10!!!
Grasmat ligt er keurig bij.
Stijn en medewerkers:
BEDANKT!!!!

5/5
Ed Snaphaan

Sehr nettes Personal.

5/5
Gerhard Däms