Graszoden Eersel?

Wil je ook binnen no-time genieten van een nieuw groen gazon? Schakel dan de experts van Tindemans Graszoden in. Wij verwijderen en leggen graszoden in Eersel en omstreken. Onze graszoden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn leverbaar in twee verschillende varianten: Recreatiegras en speelgazon. Alle grassoorten hebben een volledige dichtheid. Zo ben je altijd verzekerd van A-kwaliteit graszoden in Eersel.

Een nieuw stuk gras

Gras is iets wat meestal onmisbaar is in de tuin. Of het nu voor de spelende (klein) kinderen is, voor de huisdieren of gewoon voor een groenoppervlak: gras is gewoon ontzettend handig! Vooral in de zomer is het heerlijk om te genieten van een groen gazon in de tuin. Door graszoden te laten leggen in Eersel of omstreken, creëer je gemakkelijk een schitterend groen stuk. Wij zijn al jaren bekend met graszoden aanleggen. Ga je liever zelf aan de slag met graszoden aanleggen? Dan kun je gebruik maken van ons zelf graszoden leggen stappenplan.

Graszoden Eersel?

Bij Tindemans Graszoden hebben wij een groot aanbod aan verschillende diensten omtrent graszoden. Zo kun je bij ons aankloppen wanneer je nieuwe graszoden wilt of wanneer je het oude gazon wilt laten vervangen. Daarbij kun je bij ons een keuze maken uit twee verschillende graszoden: speelgras en recreatiegras. Tevens helpen wij je graag met het kiezen van de geschikte ondergrond en bemesting. Kortom, wij zorgen er samen met jou voor dat je jarenlang kunt genieten van een perfecte grasmat in Eersel.

Wil je inspiratie opdoen alvorens je graszoden in Eersel nodig hebt? Neem eens een kijkje in ons portfolio. Hier staan verschillende projecten die we afgelopen jaren hebben afgerond. Indien je meer informatie wilt of direct een offerte aanvragen, kun je het beste contact met ons opnemen

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

De graszoden zijn goed aangeslagen! Goede uitleg gekregen omtrent het plaatsen en behandelen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk en goed bedrijf.

5/5
Conny Elizabeth Tromp

Afgelopen weekend 95m2 graszoden gekregen, perfecte matten en zeer vers! Er werd nog gebeld wanneer we de graszoden wilden leggen, om de versheid te kunnen garanderen, top geregeld.

5/5
Hans Schmeitz

Zeer fijne ervaring. Mooie prijs, duidelijke communicatie en snelle levering. Prima graszoden!

5/5
Joey van der Beek