Graszoden Best

Graszoden kopen? Dat doe je via Tindemans Graszoden. Onze thuisbasis is gelegen in het Limburgse Nederweert, maar onze topkwaliteit graszoden zijn van Brabantse bodem. Dus wil je graag genieten van Brabantse graszoden? Schakel dan de hulp in van Tindemans Graszoden. Wij hebben al vele jaren ervaring in het leveren en leggen van graszoden.

Graszoden leggen

Je kunt ervoor kiezen om de graszoden door ons te laten leveren. Nadat ze vers van het veld worden gesneden, worden ze door middel van een vrachtwagen naar de eindbestemming gebracht. Om je te helpen bij het zelf leggen van graszoden, hebben wij een stappenplan geschreven. Echter kun je de graszoden ook door een professional laten leggen. Het leggen van graszoden is vaak een tijdrovende klus en dient zorgvuldig worden gedaan. Door te kiezen voor de legservice ben je verzekert van een egaal gazon binnen no-time.

Graszoden: puur vakmanschap

Al vele jaren is Tindemans Graszoden actief in de graszodenbranche. Wat begon als een kleinschalig bedrijf in de regio, is uitgegroeid tot een geliefd graszodenbedrijf. Wij leggen alleen premium kwaliteit graszoden die minstens een kweekproces van 12 maanden begaan zodat ze sterk genoeg zijn voor hun nieuwe bestemming. Om jouw graszoden gezond te houden, kun je gebruik maken van onze gratis onderhoudskalender.

Vrijblijvend advies

Wil je graag graszoden laten leveren of aanleggen? Dan is het handig om een offerte aan te vragen. Via onze website kun je gemakkelijk de kosten berekenen voor het aanleggen en/of leveren van graszoden. Voor ander advies of meer informatie over graszoden kun je ons bereiken via ons telefoonnummer, e-mailadres of contactformulier.

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken de prijs van je graszoden!

Graszoden bezorgen of afhalen op een van onze locaties! Bezorging is mogelijk vanaf 30 m2.

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...
 
Google Reviews

Hoor het ook eens van een ander

Onze graszoden worden met zorg en aandacht gekweekt. Daarna gaan ze vers van het land naar onze klanten. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service.

Lees meer ervaringen

Aanrader; vriendelijk, snel, en flexibel

5/5
Roy Goosens

Snel en adequaat contact gehad met Stijn, die zelf het werk in ogenschouw heeft genomen. Duidelijke offerte. Uitvoering door drie medewerkers die snel en goed gecoördineerd werkten. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn zeer tevreden en raden dit fijne bedrijf ten zeerste aan.

5/5
Ron van Verseveld

Onlangs gazon laten leggen door Tindemans. Zeer professioneel en klantgericht tegen een aantrekkelijke prijs. Resultaat is werkelijk prachtig. Enthousiaste en kundige mensen, allemaal. Kan ik iedereen aanbevelen.

5/5
Jannis Deeleman